Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Southampton biedt 17 miljoen euro voor Nederlander

Laatste update:

Chelsea heeft Diego Costa beboet nadat hij zich al twee weken niet heeft gemeld bij de club. De Londenaren hebben de ex-spits van Atlético Madrid een boete van 330.000 euro opgelegd, gelijk aan twee weken salaris. (Sky Sports)

Southampton maakt serieus werk van de komst van Wesley Hoedt. De Premier League-club meldt zich binnenkort met een eerste bod van zeventien miljoen euro bij Lazio. (Sky Italia)

Crystal Palace heeft naast Jeroen Zoet ook Lukasz Skorupski van AS Roma op de radar staan. Het halen van een doelman is topprioriteit van Frank de Boer, waarbij de Poolse doelman een huuroptie is. (The Telegraph)

De transfer van Joselu naar Newcastle United is vrijwel in kannen en kruiken. Stoke City ontvangt een bedrag van ruim zes miljoen euro voor de aanvaller, die inmiddels een medische keuring op Tyneside ondergaan heeft. (The Sun)

Genoa is druk bezig om Cristian Ansaldi terug te halen. De Argentijnse verdediger van Internazionale staat ook in de belangstelling van Atalanta, Fenerbahçe en Valencia. (Il Secolo XIX)

Van Lazio naar Southampton is een sportieve verbetering

Meer nieuws

Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
3
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
1
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
5
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties