Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spaanse topclubs volgen situatie van Van Persie

Laatste update:

Juventus wilde Luisao in de zomer aantrekken, maar slaagde daar niet in. De 33-jarige verdediger kreeg het bij Benfica niet voor elkaar dat zijn nog tweejarige contract verscheurd kon worden en speelt in ieder geval tot januari dus nog voor de kampioen van Portugal. Juventus overweegt echter in de winterstop een nieuwe poging te wagen. Aanvoerder Luisao speelt al sinds het seizoen 2003/04 voor De Arenden. (Diverse Italiaanse media)

Mocht Robin van Persie bij Manchester United zijn plek verliezen aan Radamel Falcao, dan staan Barcelona en Real Madrid te springen om hem over te nemen. Bij Barcelona moet Van Persie de concurrentie aangaan met Luis Suárez en Lionel Messi, terwijl hij bij Real Madrid moet gaan concurreren met Karim Benzema. Welke club de Nederlander eventueel ook zou kiezen, de garantie op een basisplaats krijgt hij niet. (AS)

Kiko Casilla is in het bezit van een aflopende verbintenis bij Espanyol en nog altijd ligt de club dwars. De sluitpost wil dat zijn contractueel vastgestelde afkoopsom gehalveerd wordt, zodat hij in januari zou kunnen vertrekken. Espanyol is nog niet van plan mee te werken en loopt op die manier het risico dat de sluitpost in de zomer, gratis en voor niets, naar een andere club trekt. (Marca)

Paulo Dybala geldt als het grootste talent van Palermo en daar is Maurizio Zamparini het mee eens. De voorzitter van Palermo denkt dat de twintigjarige aanvaller wel dertig miljoen euro waard is: “Daar ben ik van overtuigd. Hij is enorm getalenteerd en wordt alleen maar beter”, aldus Zamparini. Dybala, die tevens Argentijns jeugdinternational is, kwam in 2012 voor bijna twaalf miljoen euro over van Instituto. (Radio Marte)

Wie is volgens jou een betere spits?

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
0
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties