Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sparta dwarsboomt transfer van Gravenberch

Laatste update:

De huurperiode van Adam Ounas bij Cagliari wordt voortijdig beëindigd. Napoli gaat de Algerijnse vleugelaanvaller andermaal op huurbasis laten gaan, deze keer naar Crotone. (TMW)

ADO Den Haag heeft een poging ondernomen om Danzell Gravenberch over te nemen van Sparta Rotterdam. De Rotterdammers willen de spits echter niet laten vertrekken. (Algemeen Dagblad)

Daniele Rugani staat op het punt om terug te keren naar de Serie A. De momenteel door Juventus aan Stade Rennes verhuurde centrumverdediger staat in de belangstelling van Parma. (Sportitalia)

RB Leipzig en RC Strasbourg hebben een akkoord bereikt over Mohamed Simakan. Die Roten Bullen gaan een bedrag van vijftien miljoen euro maken voor de verdediger, die komende zomer naar Duitsland verkast. (RMC Sport)

Diego Costa vervolgt zijn loopbaan mogelijk in de Premier League. West Ham United, dat zoekt naar een opvolger voor de naar Ajax vertrokken Sébastien Haller, heeft de spits een aanbieding gedaan. (Football Ramble)

Snap jij dat Sparta Danzell Gravenberch niet laat gaan?

Meer nieuws

'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
11
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
5
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
31
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties