Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spijkerharde back kan naar Real Madrid of Arsenal

Laatste update:

De clubleiding van Willem II gaat op korte termijn in gesprek met trainer Jurgen Streppel. De gepromoveerde Tilburgers staan onder leiding van de 45-jarige oefenmeester knap in het linkerrijtje in de Eredivisie en in november zal er gepraat worden over Streppels contract, dat in de zomer afloopt. Ook het feit dat de coach tevens de functie van technisch manager bekleedt in Tilburg zal onderwerp van gesprek zijn. (Brabants Dagblad)

Stephan Lichtsteiner zou dankzij zijn transfervrije status weleens een prachtige stap kunnen maken. De harde rechtsback van Juventus beschikt over een aflopend contract en hoewel het nog niet uitgesloten is dat hij bijtekent in Turijn, is de kans groot dat de Zwitsers international vertrekt. Real Madrid en Arsenal zouden van plan zijn om de verdediger na dit seizoen over te nemen. Lichtsteiner is waarschijnlijk ook geïnteresseerd. (Daily Mail)

Voorzitter Tony Fernandes maakt duidelijk dat hij niet voor zichzelf bij Queens Park Rangers zit. De eigenaar zou er geen moeite mee hebben om een stap terug te doen, als de supporters dat verlangen. “Als de QPR-fans willen dat ik vertrek, dan ben ik weg. Een goede leider weet wanneer het tijd is om te gaan. Ik houd van QPR, maar er komt een moment dat het beter is om op te stappen”, laat de preses zich ontvallen. (Twitter)

Bayern München is op zoek naar een stand-in voor Manuel Neuer en denkt aan een ex-keeper van Manchester United. Tomasz Kuszczak stond tussen 2007 en 2012 onder contract op Old Trafford en de doelman van Brighton & Hove Albion maakt kans op een winterse overgang naar de Duits kampioen, die te maken heeft met blessures van José Manuel Reina en Tom Starke. Ook Víctor Valdés werd al genoemd; Heinz Müller traint momenteel al mee. (Daily Mail)

Kan Juventus zich redden zonder Stephan Lichtsteiner, achterin?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
2
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0
Live meepraten in de Eredivisie: RKC Waalwijk - FC Utrecht
0
Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties