Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spits noemt terugkeer bij FC Utrecht 'voorbarig'

Laatste update:

Olympique Marseille wees in de zomer een bod van vijftien miljoen euro van West Bromwich Albion af. De Engelsen zijn echter nog altijd geïnteresseerd in verdediger André Zambo Anguissa. (La Provence)

Ruud Boymans is nog geen speler van FC Utrecht. De transfervrije aanvaller noemt het nieuws over een rentree bij de Domstedelingen ‘wat voorbarig’. (ELF Voetbal)

Spartak Moskou voert een race tegen de klok. De Russen hebben tot zaterdag om Adem Ljajic vast te leggen, maar Torino houdt vast aan de vraagprijs van 25 miljoen euro. (Tuttosport)

Lazio is achter de schermen bezig met de opvolging van Stefan de Vrij. De Romeinen denken aan de verdedigers Koray Günter van Galatasaray en Diego Reyes van FC Porto. (Calciomercato)

Genoa wil Abel Hernández terughalen naar de Serie A. Naast de aanvaller van Hull City is ook linksback Domenico Criscito van Zenit Sint-Petersburg in beeld. (La Gazzetta dello Sport)

Denk jij dat Ruud Boymans binnenkort bij FC Utrecht tekent?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
4
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties