Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spits zonder club krijgt nog 140.000 euro per week

Laatste update:

Door de komst van Petr Cech naar Arsenal heeft David Ospina eigenlijk niets meer te zoeken in Noord-Londen. Dat heeft de clubleiding van Besiktas ook begrepen, want de Turkse topclub heeft toenadering gezocht tot de Colombiaan. Besiktas denkt Ospina voor circa zes miljoen euro te kunnen aantrekken. Mogelijk kan Ospina in januari eerst op huurbasis worden overgenomen van Arsenal. (The Sun)

Emmanuel Adebayor heeft geen club, maar hij ontvangt nog altijd circa 140 000 euro per week. Hoe dat kan? De zaakwaarnemer van Adebayor liet bij het ondertekenen van een contract bij Tottenham Hotspur allerlei listige clausules opnemen in de verbintenis. De betaling wordt pas stopgezet als Adebayor een nieuwe club heeft, dus het is nu wel duidelijk waarom de Togolees zo weinig haast heeft. (Daily Mail)

Gary Neville mag het bij Valencia een half jaar gaan proberen als hoofdcoach, maar hij blijft ook actief als assistent van Roy Hodgson. Voetbalexpert Phil Thompson sluit zelfs niet uit dat Neville na het EK in Frankrijk de taken van de bondscoach overneemt. “Het is afwachten hoe het loopt in Spanje. Maar de kans is aanwezig dat hij Engeland gaat leiden”, verwacht Thompson. (Sky Sports)

El Hadji Diouf kende in 2002 een buitengewoon succesvol WK met zijn land Senegal en kon toen overal heen. Onder meer Real Madrid toonde interesse in de spits, die echter moest afzeggen. “Zinédine Zidane kwam naar me toe om te zeggen dat ze me wilden hebben. Maar ik had net bij Liverpool getekend, dus ik had geen keus. Bovendien puilde de selectie van Real destijds uit van de aanvallers: ik was er op de bank terechtgekomen”, aldus Diouf. (RMC)

Emmanuel Adebayor zou voor heel wat clubs in de Premier League een aanwinst zijn

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
4
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
3
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
7
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
12
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties