Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spurs willen van man met uurloon van 833 euro af

Laatste update:

Heracles Almelo hoopt te kunnen profiteren van de goede seizoenstart. De ploeg van John Stegeman staat tweede in de Eredivisie en Heracles hoopt hierdoor nog wat seizoenkaarten te kunnen verkopen: “De ambiance in ons nieuwe stadion en het spel van het elftal zorgen samen voor de best mogelijke reclame. We zitten al op 6.400 verkochte seizoenkaarten en hopen voor dit seizoen de grens van 7.500 te passeren”, zegt directeur Nico-Jan Hoogma. (Voetbal International)

Tottenham Hotspur is met Emmanuel Adebayor in gesprek over de ontbinding van zijn contract. De 31-jarige aanvaller heeft nog een verbintenis voor één seizoen en verdient omgerekend circa 140.000 euro per week. Hij wil daar niet zomaar van afzien en lijkt daarom zijn volledige jaarsalaris uitgekeerd te willen krijgen. West Ham United en Olympique Marseille wachten af: zij willen zich graag met Adebayor versterken. (Daily Mirror)

Norwich City hoopte op de laatste transferdag zaken te kunnen doen met Everton. De huidige nummer veertien van de Premier League had 9,5 tot 11 miljoen euro over voor Steven Naismith, maar de 28-jarige aanvaller bleef dus op Goodison Park. Hij speelt sinds 2012 voor Everton, maar heeft dit seizoen nog geen basisplaats gekregen. Hij stond ook in de belangstelling van onder meer Sunderland. (Sky Sports)

Roque Santa Cruz kan zijn geluk niet op. De 34-jarige aanvaller rondde vorige week woensdag zijn transfer naar Málaga af en gaat op huurbasis voor los Boquerones spelen. “Het is een droom om hier terug te keren. Ik ben goed opgevangen en ben dankbaar voor de kans die ik krijg. Dit is mijn thuis”, zegt Santa Cruz. De Paraguayaan was met een jaarsalaris van 2,3 miljoen euro bij Cruz Azul de bestbetaalde speler in de Mexicaanse competitie. (Mundo Deportivo)

Emmanuel Adebayor moet gewoon een nieuwe kans krijgen bij Tottenham Hotspur

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
13
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
16
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties