Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steenrijk Monaco schrok van vraagprijs voor Bony

Laatste update:

Jelle ten Rouwelaar koos ervoor om NAC Breda trouw te blijven en daar staat een beloning tegenover. Ten Rouwelaar kon bij PEC Zwolle meer verdienen, maar sloeg de aanbieding af. De 33-jarige sluitpost gaat spoedig met de clubleiding van NAC om tafel om te praten over verbeterde voorwaarden in zijn contract. Mogelijk gaat de contractueel vastgestelde afkoopsom (350.000 euro) omlaag. (Voetbal International)

AS Monaco heeft op het allerlaatste moment nog geprobeerd een plaatsvervanger van Radamel Falcao te strikken. De ambitieuze club deed een poging bij Swansea City voor Wilfried Bony, maar kreeg te horen dat de Ivoriaanse goalgetter twintig miljoen euro moet kosten. Dat was de Monegasken te gortig en dus besloot men alsnog af te zien van de komst van de ex-speler van Vitesse. (Le 10 Sport)

Als eerder gemeld heeft Arsenal zich inderdaad op de laatste dag van de transfermarkt gemeld voor William Carvalho. De Londense club deed een bod op de beresterke middenvelder, maar Sporting Portugal weigerde mee te werken aan een vertrek. Ook Manchester United zou nog hebben geïnformeerd naar de international, die de hele zomer in verband werd gebracht met een transfer, maar dus voorlopig in Portugal blijft. (O Jogo)

AC Milan heeft op het laatste moment wel degelijk geprobeerd om Manuel Pasqual weg te plukken bij Fiorentina. La Viola vroeg echter wel een forse tegenprestatie: de komst van Ignazio Abate. De twee clubs hebben daar nog heel even over onderhandeld, maar al snel werd duidelijk dat een deal niet tot de mogelijkheden behoorde. Milan versterkte zich nog wel met Marco van Ginkel en Giacomo Bonaventura. (Mediaset)

Wilfried Bony is twintig miljoen euro waard

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
55
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties