Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steenrijk Zenit plant volgende miljoenenaankoop

Laatste update:

AS Roma is van plan om in Zweden een nieuwe aanvaller op te pikken. De 26-jarige Nikola Durdic staat in Noorwegen onder contract bij FK Haugesund, maar komt momenteel op huurbasis uit voor Helsingborgs IF. De Serviër wordt al geruime tijd gevolgd door i Giallorossi en zou in januari de overstap naar de Italiaanse hoofdstad moeten maken. Roma-trainer Zdenek Zeman is niet tevreden over zijn huidige spitsen. (La Stampa)

Zenit Sint-Petersburg betaalde in de zomer nog negentig miljoen euro voor Axel Witsel en Hulk, maar is nog niet uitgewinkeld. De steenrijke Russen willen in januari opnieuw een topspeler aan de selectie toevoegen en Luciano Spalletti maakt zich sterk voor de komst van Stevan Jovetic. De aanvaller van Fiorentina staat op de lijstjes van diverse Europese topclubs en kost minstens 35 miljoen euro. (Life Sports)

Andrea Stramaccioni is niet onder de indruk van Jonathan Cicero en het ziet ernaar uit dat de Braziliaan weer mag vertrekken uit het Giuseppe Meazza. Bij Internazionale zag men in hem de ideale vervanger van Maicon, maar tot op heden blijkt dat niet het geval. Zijn oud-club Parma zou al interesse hebben getoond en liet weten dat de Zuid-Amerikaan weer van harte welkom is. Mogelijk zelfs al in de winterstop. (La Gazzetta dello Sport)

AC Milan, Zenit Sint-Petersburg en Real Madrid zitten achter ‘de nieuwe Cristian Chivu’ aan. Vlad Chiriches kwam onlangs nog met het Roemeens elftal uit tegen Nederland en volgens zaakwaarnemer Joan Becali staat de 22-jarige verdediger in de belangstelling van verschillende grote Europese clubs. “Milan heeft al contact met ons opgenomen, maar is niet de enige; ook Zenit en Real willen hem overnemen”, beweert de spelersmakelaar. (Dolce Sport)

Chelsea bracht in de zomer twee miljoenenbiedingen uit, maar Shakhtar Donetsk liet aanvaller Willian niet gaan. Ook Tottenham Hotspur is nog altijd geïnteresseerd in de Braziliaan, maar kan zich de moeite besparen. “Er zijn drie clubs in de Premier League die groot genoeg zijn voor Willian: Arsenal, Manchester United en Chelsea. Ik heb alleen deze clubs hem aanbevolen”, zegt ploeggenoot Eduardo. (Daily Mirror)

Arkadiusz Milik gaat een grote toekomst tegemoet. De achttienjarige spits van Gornik Zabrze werd al genoemd bij, houd je vast, Schalke 04, VfB Stuttgart, Hannover 96, Anderlecht, Udinese, Juventus, Internazionale, Everton en Aston Villa, maar nu hebben nieuwe clubs de naam van de Pool ook opgeschreven. Arsenal, Liverpool, Fulham en AC Milan volgen Milik, die twee jaar geleden stage liep bij Tottenham Hotspur, nu ook. (Daily Mirror)

Darren Bent heeft het definitief verbruid bij Aston Villa-coach Paul Lambert en het is een kwestie van tijd alvorens de Schotse manager een vervanger aantrekt. Pierre Aubameyang, nu nog speler van Saint-Etienne, geldt als belangrijkste gegadigde om de nieuwe grote man te worden bij the Villans. De 23-jarige aanvaller was in het verleden actief bij AC Milan, maar brak daar niet door en verhuisde vorig jaar richting Frankrijk. (The People)

Willian is voor iedere Engelse topclub een versterking

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
3
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
3
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties