Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steunpilaar van Vitesse kan Champions League in

Laatste update:

Jurgen Mattheij en Stanley Elbers kunnen een stap hogerop zetten. Het tweetal van Excelsior is opgevallen bij PEC Zwolle, dat alleen voor Elbers een transfersom zou moeten betalen. (Voetbal International)

Marvelous Nakamba kan de Champions League in. De middenvelder van Vitesse wordt gevolgd door de Belgische kampioen Anderlecht, die de afgelopen jaren ook al interesse had. (Sporza)

Het bestuur van Newcastle United onderhandelt met Chelsea over de komst van spits Tammy Abraham. De jeugdinternational van Engeland wordt begeerd door trainer Rafael Benítez. (Evening Chronicle)

Liverpool geeft zich gewonnen in de strijd om Ryan Sessegnon. The Reds zijn in de veronderstelling dat de jongeling van Fulham al heeft besloten dat hij naar Tottenham Hotspur wil. (Daily Mail)

Juventus mengt zich in de race om Wojciech Szczesny. Het is de vraag of de Arsenal-keeper daar oren naar heeft, want een seizoen op de bank achter Gianluigi Buffon brengt zijn WK-deelname in gevaar. (Daily Mail)

Juventus doet er goed aan om Wojciech Szczesny te halen

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties