Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Strijd om toptalent lijkt al een tijdje te zijn beslist

Laatste update:

Eden Hazard vertrok als jeugdspeler uit België en hij heeft nog nooit in de hoogste divisie van zijn geboorteland gespeeld. “Misschien aan het eind van mijn carrière”, zegt Hazard op de vraag of hij ooit weer in België gaat spelen. “In je vaderland voetballen, is mooi. Mocht de mogelijkheid zich ooit voor doen, zou ik geen 'nee' zeggen”, aldus de man die op jonge leeftijd naar Lille verhuisde. (RTBF)

Clubs met interesse in Adrien Rabiot kunnen de strijd staken, want de middenvelder van Paris Saint-Germain heeft zijn keuze al gemaakt. Sterker nog, de felbegeerde jongeling heeft al een voorcontract getekend: de keuze is gevallen op AS Roma, dat dolblij is met de komst van de middenvelder. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de transfervrije status van Rabiot, die na dit seizoen niets kost. (The People)

De meeste mensen in Europa zullen Silvan Widmer nog niet kennen, maar daar komt spoedig verandering in. De 21-jarige vleugelverdediger doet het uitstekend bij Udinese, dat een naam heeft met het opleiden van spelers. Widmer, die in spelers als Alexis Sánchez en Medhi Benatia bekende voorgangers heeft bij Udinese, staat in de belangstelling van clubs als AC Milan en Juventus. (Corriere dello Sport)

Bernd Schuster wil aan de slag bij 1860 München. Bij de tweede club van München werd de Nederlander Ricardo Moniz ontslagen en sindsdien zijn die Löwen op zoek naar een nieuwe coach. Schuster was in het verleden al trainer van grootmachten als Real Madrid en Besiktas, maar in Duitsland trainde hij nog maar twee clubs. Hij begon bij Fortuna Köln en was daarna trainer bij 1. FC Köln. (Kicker)

Adrien Rabiot is een uitstekende aanwinst voor AS Roma

Meer nieuws

Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
0
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
3
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
4
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
8
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties