Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Strootman kan transfer naar Man Utd vergeten

Laatste update:

Het afscheid van Diego Milito nadert, zoveel weten de beleidsbepalers bij Internazionale zeker, en dus is het zaak om alvast met vervangers op de proppen te komen. Mauricio Pinilla en Victor Ibarbo zijn twee voorname kandidaten om de erfenis van de Argentijnse topschutter over te nemen. De Chileen en de Colombiaan staan beiden onder contract bij Cagliari, dat middels voorzitter Massimo Cellino momenteel onderhandelt met Inter. (Corriere dello Sport)

Manchester United lijkt af te zien van de komst van Kevin Strootman. De Engelsen zijn weliswaar op zoek naar een nieuwe defensieve middenvelder, maar geven de komst van Victor Wanyama van Celtic de voorkeur. Sir Alex Ferguson wil Wanyama en James Rodriguez van FC Porto al in januari halen en Nani moet met een toptransfer geld vrijmaken voor de komst van dit duo. (Manchester Evening News)

Er is voldoende belangstelling voor Nani en ook AS Roma mengt zich nu in de strijd. De werkgever van Maarten Stekelenburg heeft echter een ander idee dan Manchester United: Roma hoopt Nani voor een halfjaar te kunnen huren, met een optie tot koop. Ferguson ziet echter liever dat de Portugees direct verkocht wordt. De 26-jarige Nani speelde dit seizoen pas zeven competitiewedstrijden. (Manchester Evening News)

De kritiek op Arsène Wenger begint bij Arsenal van heel dichtbij te komen. Naar verluidt botert het allerminst tussen de hoofdcoach en zijn assistent Steve Bould. De opvolger van de gestopte Pat Rice schijnt steeds gefrustreerder te raken vanwege het feit dat de Franse oefenmeester alles zelf bepaalt, en dat de rol die voor Bould is weggelegd bijzonder klein is; de assistent-trainer voelt zich amper serieus genomen. (Daily Mail)

Paris Saint-Germain hoeft niet te proberen Arturo Vidal los te weken bij Juventus. De 25-jarige middenvelder zou in de belangstelling staan van PSG, maar ziet een overgang naar Parijs niet zitten. “Die geruchten nemen we niet serieus. We beschouwen Juve als de grootste club ter wereld, dus waarom zou hij dan ergens anders heen moeten gaan?”, vraagt zaakwaarnemer Felice Felicevich zich hardop af. (Diverse Italiaanse media)

Valencia probeert om in de winterstop een middenvelder over te nemen van Rayo Vallecano. De 28-jarige Javi Fuego werd al eerder in verband gebracht met los Che, maar nu heeft voorzitter Manuel Llorente bevestigd dat de middenvelder inderdaad op het verlanglijstje staat. “Klopt, Javi Fuego is een speler die met meer dan gemiddelde belangstelling in de gaten wordt gehouden door Valencia”, zegt de preses. (Cadena COPE)

Elimane Coulibaly is weer vrij om te gaan en staan waar hij maar wil. De aanvaller werd na een vermeende vechtpartij met ploeggenoot Hernán Losada weggestuurd bij Beerschot AC en heeft nu ook overeenstemming bereikt over een ontslagregeling. De 32-jarige spits, die overigens nog altijd ontkend dat hij Losada heeft aangeraakt, mag nu transfervrij vertrekken en keert mogelijk terug bij voormalig werkgever AA Gent. (Het Nieuwsblad)

Victor Wanyama is beter dan Kevin Strootman

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties