Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stugge Fer liet toptransfer naar Italië schieten

Laatste update:

Rolando is wel opvallend geïnteresseerd in het wel en wee van de Premjer Liga. De verdediger van FC Porto staat naar verluidt in de belangstelling van Spartak Moskou. “Zoals vele anderen interesseert de Russische competitie Rolando. Hij vroeg me wat de sterkste clubs van het land waren. Ik heb Spartak niet specifiek genoemd, maar gezegd dat die ploeg wel bij de topteams behoort”, zegt Marat Izmailov, ploeggenoot van de Braziliaan. (A Bola)

De wens van Leroy Fer om in de Premier League aan de slag te gaan was groot, heel groot. De middenvelder had ook een aanbieding van Napoli op zak, waar hij meer kon verdienen dan in dienst van Everton. Zaakwaarnemer Rob Jansen liet de club uit Napels netjes weten dat zijn cliënt per se naar Engeland wilde. Een dergelijke boodschap kreeg Benfica onlangs ook al voor de kiezen. (Corriere dello Sport)

Matej Vydra is misschien wel de beste speler van de Championship. De huurling van Udinese maakt grote indruk in het shirt van Watford, want hij scoorde al achttien keer in 24 duels. Bovendien leverde de aanvaller zeven assists. AS Roma volgt de twintigjarige Tsjech al langer en wil door de langdurige absentie van Mattia Destro snel zaken doen. Tottenham Hotspur zou de viervoudig international ook nauwlettend volgen. (La Stampa)

Spartak Moskou houdt rekening met een vertrek van Aiden McGeady. Hoewel de Ier zelf ontkent te vertrekken, is de kans groot dat de technisch begaafde rechtsbuiten naar Engeland verhuist. Als opvolger hebben de Russen Alen Stevanovic van Torino op het oog. “Ze zijn serieus geïnteresseerd. Spartak is een grote en ambitieuze club en Alen zou zich daar goed kunnen ontwikkelen”, zegt zaakwaarnemer Giorgio Parretti van de Serviër. (Gazeta)

Artem Milevsky was de grote man op het EK Onder-21 in 2006. Hij verloor in Portugal de finale van Nederland, maar als valse spits maakte hij grote indruk. De carrière van de nu 28-jarige aanvaller is flink in het slop geraakt. Milevsky speelt voor de beloften van Dynamo Kiev, maar zou naar Dnipro Dnipropetrovsk kunnen overstappen. “Waar haal je dat in godsnaam vandaan?”, ontkent directeur Andrey Stetsenko. (Pravda)

Lokomotiv Moskou moet wel een flinke kater hebben overgehouden aan mislukte transfers. “We waren geïnteresseerd in Demba Ba, ook toen hij nog bij West Ham United speelde, en Papiss Cissé. We wilden ook Diego kopen. We waren het over alles eens met VfL Wolfsburg, maar op het laatste moment weigerde hij om naar Rusland te komen”, zegt hoofdscout Kirill Kotov van de Stoomlocomotieven. (Sport-Express)

Joan Verdú heeft een aflopende verbintenis bij Espanyol en werd in de wandelgangen gelinkt aan tal van clubs. Mogelijk verlengt de 29-jarige spelmaker echter wel zijn contract, hoewel de tweede club uit Barcelona op financieel gebied niet kan concurreren met de Europese top. “Maar door te praten kun je tot creatieve oplossingen komen”, zegt zaakwaarnemer Magico Diaz, die ontkent dat Verdú elders al heeft getekend. (AS)

Leroy Fer past beter in de Premier League dan in de Serie A

Meer nieuws

Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
19
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties