Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Superzaakwaarnemer is op zoek naar nieuwe club

Laatste update:

Victor Valdés kan de oversteek maken naar de Mexicaanse competitie. De doelman, die tot voor kort meetrainde bij het Manchester United van Louis van Gaal, staat namelijk in de belangstelling van Quéretaro, de club waar ook Ronaldinho onder contract staat. Vertegenwoordigers van die club zouden al in Europa zijn geweest om met het management van de 32-jarige Spanjaard de mogelijkheden te bespreken. (Televisa)

Joaõ Moutinho is vermoedelijk aan zijn laatste weken in het tenue van AS Monaco bezig. De 28-jarige middenvelder heeft het niet goed naar de zin in de Ligue 1 en heeft zaakwaarnemer Jorge Mendes de opdracht gegeven om een nieuwe club te vinden. De Portugees international is al in verband gebracht met onder meer Chelsea, Arsenal en Manchester United. Moutinho zou 35 miljoen euro moeten kosten. (Daily Express)

AS Roma heeft anderhalf jaar geleden net naast Stevan Jovetic gegrepen. De aanvaller stond toen in de belangstelling van diverse clubs, maar uiteindelijk verruilde hij Fiorentina voor Manchester City. “Het klopt dat Roma heeft geprobeerd me over te nemen. Het is een grote club, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor City en daar heb ik geen spijt van”, zegt Jovetic, die wel vaak op de bank zat in zijn eerste seizoen in Manchester. (Sky Italia)

Marcell Jansen gaat misschien wel in Portugal aan de slag. De 29-jarige linkervleugelverdediger staat sinds 2008 op de loonlijst bij Hamburger SV en heeft mede door blessureleed nooit een stap omhoog kunnen maken. De 46-voudig Duits international heeft nu een aflopend contract en is daardoor interessant voor andere clubs. Benfica zou in januari een poging willen wagen voor Jansen. Ook AC Milan en Bayer Leverkusen hebben interesse. (Record)

Joaõ Moutinho is goed genoeg voor de Engelse top

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
48
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties