Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Suárez dwingt Barcelona-aanvaller naar uitgang

Laatste update:

Arsène Wenger gaat onderzoeken of er nog transfervrije verdedigers te vinden zijn. De trainer van Arsenal kan de komende tijd niet beschikken over rechtsback Mathieu Debuchy, die zaterdag tegen Manchester City een enkelblessure opliep. Wenger wil niet wachten tot januari en hoopt zo snel mogelijk een vervanger in huis te kunnen halen, dus moet hij het hebben van spelers die momenteel nergens onder contract staan. (Daily Mirror)

Pedro lijkt in januari echt te vertrekken bij Barcelona. De aanvaller werd al met diverse Engelse clubs in verband gebracht en tenzij hij op korte termijn veel aan spelen toe gaat komen bij de Catalaanse grootmacht wil de Spaans international tijdens de komende transferperiode weg bij Barça. Zeker als Luis Suárez binnenkort speelgerechtigd zal zijn, is de kans klein dat Pedro veel minuten gaat maken. (AS)

Martín Demichelis is niet van plan om na dit seizoen al te vertrekken bij Manchester City. De verdediger tekende in de zomer van 2013 een tweejarig contract bij de Engelse topclub en zou over een klein jaar dus transfervrij weg mogen, maar hoopt dat hij langer in het Etihad Stadium mag blijven. “Ik speel op dit moment iedere wedstrijd en heb het gevoel dat ik dit niveau nog wel even kan vasthouden”, zegt de Argentijn. (Manchester Evening News)

Internazionale won afgelopen weekend met 7-0 van Sassuolo en met de voorhoede lijkt dan ook weinig mis te zijn. Toch gaan de Italianen in januari vol voor de komst van Fabio Borini, die bij Liverpool slechts vierde keus is in de spits. Walter Mazzarri hoopte de Italiaan eigenlijk al in de zomer te kunnen strikken, maar dat lukte niet. Na de jaarwisseling moet Borini alsnog naar het Giuseppe Meazza komen. (Sky Italia)

Is Pedro goed genoeg voor Barcelona?

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
14
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
8
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
21
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
58

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties