Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Suárez spint garen bij belangstelling van Barcelona

Laatste update:

Real Madrid wacht intussen nog altijd op het eerste formele bod op 'el Pipita'. De afgelopen dagen werd nadrukkelijk aangegeven dat de aanvaller niet te koop is, maar dat is alleen maar schijn. Zodra een geïnteresseerde club aangeeft minimaal zestig miljoen euro te willen betalen, zal de Spaanse topclub maar wat graag aan de onderhandelingstafel plaats willen nemen. (Diverse Spaanse media)

Liverpool is verschrikkelijk bang haar beste speler te moeten verliezen aan Barcelona en gaat water bij de wijn doen. Luis Suárez kan binnenkort namelijk een salarisverhoging van zo’n 25 procent tegemoet zien. Nu verdient de Uruguayaan nog 90.000 euro per week, vanaf komend seizoen wordt dat 120.000 euro. The Reds weten van de interesse uit Barcelona én Parijs en willen de speler dan ook zo snel mogelijk langer binden. (The Sun)

In zijn actieve loopbaan vergaarde Vincenzo Montella heel wat geld, maar ook als trainer komt hij aardig rond. Als de huidige trainer van Catania daadwerkelijk bij AS Roma aan de slag gaat, en hij het ook twee seizoenen volhoudt, toucheert hij in totaal zes miljoen euro: drie miljoen euro per seizoen. André Villas-Boas was de eerste keus om Luis Enrique op te volgen, maar die vroeg veel meer geld. (La Stampa)

Montella lijkt echter bij Catania te moeten blijven. De coach tekende niet al te lang geleden met zijn volle verstand een meerjarig contract bij de eilandclub. “Ik heb een telefoontje uit Rome gehad en ik heb ze verteld dat ik op dit moment geen enkel aanbod overweeg. We zijn bezig met een nieuwe technisch directeur en dat geniet nu de prioriteit”, aldus voorzitter Antonino Pulvirenti. (Radio Radio)

Al-Ahli pleegde ooit een verrassende coup door Fabio Cannavaro naar Dubai te halen, maar Alessandro del Piero zal niet dezelfde weg bewandelen. De aanvaller zit vanaf 1 juli zonder club omdat Juventus zijn aflopende contract niet wenste te verlengen. De verwachting is dat de 37-jarige Italiaan zijn loopbaan vervolgt in het Midden-Oosten. Al-Ahli zal dus in ieder geval niet zijn nieuwe werkgever zijn. (Al Jazeera)

Guus Hiddink kan worden afgeschreven als de nieuwe bondscoach van Rusland. In lokale media was sprake van een dubbelrol, maar daar heeft de oefenmeester van Anzhi Makhachkala absoluut geen trek meer in. “Ik heb geluiden gehoord in de Russische pers, dat ik in beeld zou zijn voor een dubbelfunctie. Maar dat is een onmogelijke combinatie en totaal geen reële optie”, zegt Hiddink in zijn column. (De Telegraaf)

Feyenoord werd voor de derde keer op rij onderscheiden voor het hebben van de beste jeugdopleiding van Nederland en de club is dan ook bijzonder content met de huidige lichting jonge voetballertjes. Het niveau in de jeugd ligt zelfs zo hoog, dat de Rotterdammers komende zomer slechts een speler weg zullen halen bij een andere profclub. D-pupil Noah Lewis komt over van Almere City FC. Hij neemt zijn familie mee naar de havenstad. (Algemeen Dagblad)

Wie zou meer geschikt zijn als spits van Barcelona?

Meer nieuws

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
1
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
20
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
10
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties