Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Taarabt wil via Milan naar Barcelona of Real

Laatste update:

De kans is aanwezig dat Marco Borriello vanaf januari de kleuren van Internazionale gaat verdedigen. De spits van Genoa werd afgelopen weekeinde, uitgerekend tegen Internazionale (1-1), gepasseerd. Naar verluidt kan Borriello niet goed door een deur met directeur Rino Foschi en dat zou kunnen resulteren in een aftocht in januari. Volgens Foschi zat Borriello om ‘disciplinaire redenen’ niet bij de selectie tegen Inter. (La Gazzetta dello Sport)

Adel Taarabt durft; hij komt er ronduit voor uit dat hij AC Milan ziet als een opstapje. De aanvallende middenvelder van Queens Park Rangers wil via i Rossoneri bij een absolute topclub terechtkomen. “Milan maakt geen glorieperiode door, maar een transfer naar Milaan zou voor mij wel de deur openen naar clubs als Real Madrid en Barcelona.” De Marokkaans international hoopt dat hij in januari de overstap naar Italië kan maken. (Diverse Engelse media)

Gezien de blessuregevoeligheid van Nemanja Vidic en de leeftijd van Rio Ferdinand is Manchester United hard op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. De topkandidaat om de defensie van the Red Devils te versterken is Jores Okore. De twintigjarige verdediger van FC Nordsjaelland liet zich dit seizoen zien in de Champions League en brak ook door bij de nationale ploeg van Denemarken. (The People)

Okere zelf is blij met de belangstelling van Manchester United. “Ik vind het een eer en Okore zelf vindt dat ook. Ik weet dat er diverse clubs zijn met interesse in hem, maar van Manchester United heb ik nog niets gehoord. Ik weet wel dat Peter Schmeichel een goed woordje voor hem heeft gedaan bij de clubleiding”, zegt Nicola Juric, zaakwaarnemer van de Deense verdediger. (Bold)

Alsof Chelsea niet genoeg creatieve middenvelders heeft, moet ook Hatem Ben Arfa de stap naar Noord-Londen maken. De Fransman speelt nu nog voor het kwakkelende Newcastle United. Chelsea, dat iemand als Marko Marin zelden tot nooit binnen de lijnen heeft staan, heeft naar verluidt zo’n vijftien miljoen euro over voor de dertienvoudig international van Frankrijk. (The Sun)

Stefan Kiessling heeft opties in de Premier League. De topscorer van de Bundesliga, die onder contract staat bij Bayer Leverkusen, staat namelijk in de belangstelling van West Ham United. The Hammers hebben een flink bedrag over voor de 28-jarige aanvaller: circa twaalf miljoen euro. Zesvoudig international Kiessling maakte dit seizoen al twaalf competitietreffers in Duitsland. (The Telegraph)

Clubs met interesse in Vicente Del Bosque kunnen de hoop opgeven: de 62-jarige bondscoach van Spanje is bezig aan zijn laatste klus. Zelfs zijn geliefde Real Madrid zou hem niet kunnen verleiden tot een dienstverband. “Nee”, reageert Del Bosque zonder twijfel. “Bij de nationale ploeg van Spanje maak ik mijn laatste meters als trainer in het betaalde voetbal”, laat de succesvolle oefenmeester optekenen. (Diverse Spaanse media)

Adel Taarabt is goed genoeg voor de absolute top

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties