Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tagliafico heeft er een optie bij in de Serie A

Laatste update:

Philippe Coutinho is op de radar verschenen van Everton. The Toffees zijn bereid om veertig miljoen euro neer te leggen voor de middenvelder van Barcelona, die vanwege blessureleed sinds december niet meer heeft gespeeld. (Todofichajes)

Juventus wil Internazionale aftroeven in de strijd om Nicolás Tagliafico. La Vecchia Signora is van plan om Radu Dragusin in de deal te betrekken, zodat men 20 tot 25 miljoen euro minder hoeft te betalen aan Ajax. (Calciomercatoweb)

Juventus kijkt tevens naar eventuele versterkingen voor het middenveld. De Italiaanse grootmacht is bereid om Rodrigo Bentancur te betrekken in een deal met Real Madrid voor Marco Asensio (Tuttosport)

Arsenal denkt serieus na over een opvolger van Bernd Leno, die de laatste tijd een onzekere indruk maakt. The Gunners zijn zeer gecharmeerd van Unai Simon, die bij Athletic Club vastligt tot medio 2025. (La Razón)

Bayern München is niet de enige club met interesse in Khvicha Kvaratskhelia. Het management van de vleugelaanvaller van Rubin Kazan heeft ook al gesproken met een afvaardiging van Leeds United. (Football Fancast)

Waar zie jij Nicolás Tagliafico volgend seizoen spelen?

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
0
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
6
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties