Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tahith Chong kan tekenen voor miljoenensalaris

Laatste update:

Tottenham Hotspur hoopt aanstaande zomer afscheid te nemen van Eric Dier. De Londenaren willen voorkomen dat de middenvelder terechtkomt in zijn laatste contractjaar, zoals eerder met Christian Eriksen gebeurde. (Daily Mail)

Internazionale heeft Tahith Chong een vijfjarig contract aangeboden. De middenvelder van Manchester United kan 1,5 miljoen euro per jaar gaan verdienen, een bedrag dat geleidelijk oploopt tot 2,5 miljoen euro in het vijfde contractjaar. (La Gazzetta dello Sport)

Manchester United meldde zich in januari op het laatste moment bij Bayern München voor Corentin Tolisso. De Engelsen wilden de middenvelder voor een half jaar huren, maar Bayern wilde zijn selectie niet in de breedte verzwakken. (Manchester Evening News)

Daniel Carriço gaat Sevilla na 5,5 jaar verruilen voor Wuhan Zall. De Portugees ontbrak donderdag al op de training in Andalusië en ondertekent in China een contract met een jaarsalaris van vier miljoen euro. (A Bola)

Real Madrid beschouwt Moise Kean als mogelijke opvolger op de lange termijn van Karim Benzema. De Italiaanse spits heeft bij Everton met één doelpunt in negentien competitieduels nog niet kunnen imponeren. (Defensa Central)

Doet Tahith Chong er goed aan om naar Internazionale te gaan?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
0
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
13
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties