Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Terence Kongolo staat voor Premier League-rentree

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft Radja Nainggolan benaderd met de vraag hoe hij tegen een transfer aankijkt. De middenvelder zou Internazionale op huurbasis, inclusief optie tot koop, kunnen verlaten voor PSG. (Téléfoot)

Fulham is met Huddersfield Town in gesprek over een permanente transfer voor Terence Kongolo. De promovendus huurde de verdediger in de eerste helft van dit jaar al en wil hem dus mee de Premier League in nemen. (Football Insider)

Het is nog maar de vraag of Diego Godín aan de slag gaat bij Cagliari. De stopper verdient moment 5,5 miljoen euro per jaar bij Internazionale en de Sardiniërs kunnen hem niet meer dan 2,5 miljoen bieden. (FC Inter News)

Bas Dost is niet uit op een vertrek bij Eintracht Frankfurt. De spits werd onlangs nog genoemd bij Tottenham Hotspur, maar lijkt dit seizoen samen met André Silva de aanval van die Adler te gaan vormen. (Kicker)

Ivan Perisic is ondanks zijn vertrek bij Bayern München aankomend seizoen mogelijk alsnog actief in de Bundesliga. RB Leipzig, Hertha BSC en Bayer Leverkusen zijn alle drie in de markt voor de aanvaller, die voor vijftien miljoen euro mag vertrekken bij Internazionale. (Corriere dello Sport)

Een goede stap voor Terence Kongolo?

Meer nieuws

Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
0
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
14
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
3
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
112
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties