Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thiago Silva ruziet en wil weg uit Parijs

Laatste update:

Liverpool was in januari druk bezig met de komst van Yevhen Konoplyanka, maar tot een transfer kwam het niet. De sterspeler van Dnipro Dnipropetrovsk hoopt dat hij in de zomer alsnog naar Anfield kan gaan: 'Ik hoop dat ze de Premier League winnen. Ik heb met Brendan Rodgers gesproken en de belangstelling was erg serieus, maar nu is het vooral een droom", zegt de 24-jarige Konoplyanka. (2+2)

Thiago Silva wil Paris Saint-Germain verlaten. De 29-jarige verdediger kreeg het na de Champions League-uitschakeling tegen Chelsea aan de stok met Laurent Blanc en ziet geen basis meer om verder te kunnen in Parijs. De Braziliaan heeft nog een vierjarig contract, maar lijkt met deze vertrekwens de Europese supermachten op scherp te zetten. Overigens is de toekomst van Blanc ook onzeker bij le PSG. (El Mundo Deportivo)

Mateo Kovacic wordt vaak in verband gebracht met clubs uit de Premier League, maar daar wil de jonge Kroatische middenvelder van Internazionale niks van weten. Naar eigen zeggen heeft hij het uitstekend naar zijn zin in Italië en een transfer is dan ook niet aan de orde. "Mijn toekomst ligt bij deze club", zegt de negentienjarige international, die echter lang niet altijd in de plannen van coach Walter Mazzarri voorkomt. (Jutarnji)

Diafra Sakho speelt nu nog met FC Metz in de Ligue 2, maar het lijkt een kwestie van tijd alvorens de 24-jarige aanvaller uit Senegal de stap naar een betere club maakt. Eerder werd de Afrikaan al gelinkt aan clubs uit de Premier League en naar nu blijkt heeft ook VfL Wolfsburg concrete interesse in de speler. Sakho scoorde dit seizoen zestien keer in dertig optredens voor Metz. (Kicker)

Thiago Silva kan niet gemist worden bij Paris Saint-Germain

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties