Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thiago Silva verklapt plan van Paris Saint-Germain

Laatste update:

René van Eck eist op korte termijn duidelijkheid van zijn werkgever. De coach van FC Den Bosch komt automatisch in aanmerking voor een nieuw contract als zijn ploeg zich plaatste voor de play-offs, maar dat is onwaarschijnlijk. De bal ligt daardoor bij de clubleiding. "Ik proef dat spelers graag willen weten wie er het komende seizoen voor de groep staat", zegt de oefenmeester. (Brabants Dagblad)

Een geheim was het al niet meer, maar Thiago Silva bevestigt dat Paris Saint-Germain naar Paul Pogba kijkt. De aanvoerder van de Frans kampioen maakt duidelijk dat zijn club serieuze belangstelling heeft voor de Juventus-middenvelder. “Hij is een speler die in de gaten gehouden wordt door heel Europa en zeker door PSG”, verzekert de Braziliaan. De kans is groot dat Pogba in de zomer vertrekt uit Turijn. (Le Parisien)

Bernard Mensah kan na dit seizoen alle kanten op. De twintigjarige aanvallende middenvelder van Vitória werd al gelinkt aan Juventus, Galatasaray, AS Monaco en West Ham United en nu schijnt ook Valencia belangstelling te hebben voor de Ghanees. “Ik heb van alle clubs gehoord, maar ik focus mij op mijn club, want we willen Europa in”, reageert Mensah, die dit seizoen acht keer scoorde in 26 wedstrijden. (All Sports)

Thomas Tuchel wil Huub Stevens opvolgen als trainer van VfB Stuttgart. De 41-jarige Duitser zit sinds zijn vertrek in mei bij FSV Mainz zonder werk, maar gaat na dit seizoen graag bij die Schwaben aan de slag. Het valt ook niet uit te sluiten dat hij al eerder naar Stuttgart gaat, want Stevens staat behoorlijk onder druk. Tuchel heeft de kans om trainer te worden van RasenBallSport Leipzig overigens laten lopen. (Focus)

Paris Saint-Germain zou de beste nieuwe bestemming zijn voor Paul Pogba

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
31
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
28
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties