Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toekomst dure Gareth Bale ligt mogelijk in Bundesliga

Laatste update:

Manchester United gaat deze zomer geen poging ondernemen om Gareth Bale over te nemen van Real Madrid. De Welshman verdient in Spanje circa twaalf miljoen euro en geen enkele Engelse club is bereid een dergelijk salaris te bieden. (ESPN)

Daarentegen ziet Bayern München de komst van Bale wel zitten. Ondanks dat de aanvaller het liefst in Spanje wil blijven, lijken alle partijen zich te hebben neergelegd bij een vertrek bij Real Madrid. (teamTALK)

Yari Verschaeren staat op het punt om zijn contract bij Anderlecht te verlengen. De tiener maakt dit seizoen veel indruk in het team van trainer Fred Rutten en heeft momenteel nog een verbintenis tot medio 2020. (Het Laatste Nieuws)

Unai Emery heeft drie namen bovenaan het verlanglijstje staan om de selectie van Arsenal komende zomer te versterken. Christopher Nkunku van Paris Saint-Germain, Ismaila Sarr van Stade Rennes en Gabriel Martinelli van Ituano zijn de belangrijkste kandidaten. (The Sun)

Ook AC Milan mengt zich in de race om Nicolò Zaniolo. De jonge middenvelder maakt komende zomer zeer waarschijnlijk een transfer als AS Roma zich niet voor de Champions League weet te plaatsen. (Sky Italia)

Lijkt Bayern München jou een geschikte club voor Gareth Bale?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
4
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties