Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Topclubs strijden om Nederlandse WK-sensatie

Laatste update:

Maxwell voelt (nog) niets voor een terugkeer naar zijn vaderland Brazilië. De linksback van Paris Saint-Germain is inmiddels 33 jaar oud en kreeg in de afgelopen transferperiode een belletje van Cruzeiro, de club waar Ajax Maxwell in 2001 weghaalde. De vleugelverdediger liet zijn oude werkgever echter weten dat hij niet de intentie heeft om nu al te vertrekken uit Europa. (Globoesporte)

In januari belooft er een felle strijd los te barsten rondom Ron Vlaar. Louis van Gaal wil zijn landgenoot naar Manchester United halen, maar Arsène Wenger heeft ook interesse en ziet Vlaar graag naar Arsenal komen. De international moet de opvolger worden van de vertrokken Thomas Vermaelen, die in de zomer niet werd vervangen. Bij United lijkt de kans op een basisplaats echter groter te zijn voor Vlaar. (Daily Express)

Jack Harper komt mogelijk alsnog in Groot-Brittannië terecht. De achttienjarige aanvallende middenvelder werd geboren in Fuengirola, nadat zijn ouders waren geëmigreerd van Schotland naar Spanje, en sloot op zijn dertiende aan bij de jeugdopleiding van Real Madrid. De Champions League-houder heeft hoge verwachtingen van Harper, maar Liverpool en Manchester City willen het talent graag overnemen. (Daily Mail)

Enzo Pérez werd eigenlijk de volledige transferperiode in verband gebracht met Valencia, maar tot een overgang kwam het niet. De belangstelling van los Che is echter nog steeds in leven en vermoedelijk wordt er in januari een nieuwe poging ondernomen. Benfica kan wel een behoorlijke transfersom vragen, want de 28-jarige Pérez heeft nog een contract dat tot de zomer van 2018 doorloopt. (Levante FM)

Bij welke club past Ron Vlaar beter?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties