Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toptalent zet zinnen op transfer naar Real Madrid

Laatste update:

Mattia Destro staat in de belangstelling van zowel AC Milan als Internazionale. De spits van AS Roma moet in de Italiaanse modestad voor de doelpunten gaan zorgen die beide clubs momenteel missen. Het is nog onduidelijk welke van de twee geïnteresseerden de voorkeur van de Italiaans international geniet. Destro is in Rome niet altijd zeker van een basisplaats en aast daarom op een vertrek. (La Gazzetta dello Sport)

Raheem Sterling wacht met het tekenen van een contract bij Liverpool en dat doet hij niet om rustig na te denken. De jonge aanvaller heeft zijn besluit namelijk allang genomen: hij hoopt in de zomer naar Real Madrid te verkassen. De Engels international is op de hoogte van de interesse uit Spanje en wil daar op inspelen, zeker nu het zo slecht gaat met zijn huidige club. Sterling staat momenteel nog tot medio 2017 onder contract in Liverpool. (AS)

Hans-Joachim Watzke gelooft in de oprechtheid van Marco Reus. De aanvaller heeft intern te kennen gegeven dat hij in Dortmund wil blijven en de algemeen directeur van de club denkt dat de speler de waarheid spreekt. 'Hij hangt aan deze club en aan de stad. Maar mensen die hem graag zien vertrekken, zullen ongetwijfeld andere argumenten aanvoeren", beseft de bewindsvoerder van die Borussen. (TZ)

Een huurling van Tottenham Hotspur maakt veel indruk in de Championship. De 21-jarige Alex Pritchard komt momenteel uit voor Brentford, en daar doet hij het uitstekend. Swansea City en West Bromwich Albion willen de middenvelder in januari terughalen naar de Premier League. Het is de vraag wat the Spurs van plan zijn met Pritchard; zijn contract loopt af, maar de club kan deze verbintenis met twee jaar verlengen. (London Evening Standard)

Raheem Sterling is goed genoeg voor een basisplaats bij Real Madrid

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
14
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
19
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
5
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
18
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties