Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toptransfer naar Premier League lonkt voor João Félix

Laatste update:

Real Madrid maakt werk van de komst van de bij AS Roma uitblinkende Leonardo Spinazzola. De Koninklijke wil de deal bespoedigen door de reeds verhuurde Borja Mayoral definitief aan de Italiaanse club te verkopen. (AS)

Manchester City wil een bod uitbrengen op João Félix. De Engelse kampioen is bereid om Bernardo Silva, die the Citizens naar verluidt wil verlaten, te betrekken in een deal met Atlético Madrid. (Daily Mirror)

Raphaël Varane staat op het punt om Real Madrid de rug toe te keren. De centrumverdediger heeft twee aanbiedingen om zijn contract te verlengen afgeslagen, waardoor een tussentijdse breuk onvermijdelijk lijkt te zijn geworden. (Cadena SER)

Internazionale is bereid om Achraf Hakimi aan Chelsea te verkopen. De Champions League-winnaar moet dan wel met een bepaald geldbedrag over de brug komen en Marcos Alonso in de ruildeal betrekken. (Gianluca Di Marzio)

Conor Coady moet de eerste aanwinst worden van Rafael Benítez, de beoogde nieuwe manager van Everton. De centrumverdediger ligt bij Wolverhampton Wanderers nog vast tot 2025, waardoor een transfersom dient te worden betaald. (Football Insider)

Zie jij João Félix bij Manchester City tekenen?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
19
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
13
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
11
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties