Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Topverdediger kan van Londen naar Parijs of Madrid

Laatste update:

William Carvalho zou naar Engeland kunnen, maar er is inmiddels ook Spaanse interesse. De middenvelder van Sporting Portugal wordt al tijden gevolgd door het Premier League-duo Manchester United en Arsenal, maar ook Valencia bemoeit zich nu met de sportieve toekomst van de 22-jarige controleur. Los Che willen sinds de komst van eigenaar Peter Lim terug naar de top en zien in Carvalho een echte versterking. (Record)

Branislav Ivanovic is een rots in de branding bij Chelsea en dat levert de verdediger mogelijk een transfer naar Real Madrid op. Ivanovic kan een nieuw contract tekenen op Stamford Bridge, maar de Spaanse grootmacht hoopt Ivanovic te verleiden met een hoger salaris. Omdat ook Paris Saint-Germain interesse heeft in de mandekker annex rechtsback, heeft Ivanovic nogal wat te kiezen. (Daily Mail)

Maxi Pereira geeft de Turkse competitie de voorkeur boven de Serie A en de Premier League. De rechtsback van Benfica, sinds 2007 verbonden aan de club uit Lissabon, lijkt na dit seizoen te kiezen voor een nieuw avontuur. In Engeland hebben Liverpool en Arsenal interesse, terwijl hij in Italië begeerd wordt door Juventus, AS Roma, Napoli, Internazionale en AC Milan. Besiktas lijkt er echter met Pereira vandoor te gaan. (Correio da Manha)

Manchester United zit nog altijd achter een groot talent uit Costa Rica aan. De zeventienjarige Luís José Hernández speelt momenteel nog in zijn vaderland voor Deportivo Saprissa, maar United is naar verluidt van plan om op korte termijn actie te ondernemen en de linkshalf in te lijven. Vorig seizoen, toen David Moyes het nog voor het zeggen had op Old Trafford, liep Hernández al stage bij de Engelse grootmacht. (Metro)

Waar denk jij dat Branislav Ivanovic volgend seizoen speelt?

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
3
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
9
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties