Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Torres voor 15 miljoen euro terug naar Spanje

Laatste update:

Tottenham Hotspur doet gewoon weer een poging voor Yevhen Konoplyanka. De man die in de Europa League nog trefzeker was tegen the Spurs was in januari dicht bij een overgang naar Liverpool, maar handtekeningen werden er uiteindelijk niet gezet. Tottenham gaat in de zomer een poging doen om Konoplyanka naar Londen te halen: er is zeker achttien miljoen euro nodig om hem los te weken bij Dnipro Dnipropetrovsk. (The People)

De supporters van Valencia kunnen grote namen verwachten als het zakenman Peter Lim lukt de club in handen te krijgen. Zo heeft Lim een oogje op Fernando Torres, die mag vertrekken bij Chelsea. Torres werd door Chelsea nog voor bijna zestig miljoen euro overgenomen van Liverpool, maar tegenwoordig mag hij voor circa vijftien miljoen vertrekken uit Londen. Het kan verkeren. (Daily Mirror)

Fábio Coentrao is bij Real Madrid geen basisspeler meer, maar de Portugees kan dat bij een andere club van formaat wel worden. De linksachter staat namelijk in de belangstelling van AC Milan, Manchester United, Tottenham Hotspur en nu ook Juventus. De koploper van Italië is op zoek naar iemand die als linksachter uit de voeten kan en heeft circa achttien miljoen euro over voor Coentrao. (Tuttosport)

Schalke 04 hoeft er niet op te rekenen dat Max Meyer de rest van zijn leven in Gelsenkirchen blijft. Het toptalent heeft onlangs zijn contract verlengd tot medio 2018. “Of ik nu de rest van mijn leven hier blijf? Nee, dat wil deze verlenging niet zeggen. Ik heb verlengd tot medio 2018 en ik voel me uitstekend bij deze club. Wat de toekomst brengt, zien we dan wel”, zegt de man met een afkoopsom van vijftig miljoen euro. (BILD)

Denk je dat Fernando Torres ooit weer zijn supervorm terugvindt?

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
10
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
3
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
3
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
12
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
25
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties