Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham gaat met Arsenal en PSG concurreren

Laatste update:

Kevin De Bruyne en Ivan Perisic blijven gewoon spelers van VfL Wolfsburg. Er is veel interesse in de twee, maar voorzitter Francisco Javier Garcia Sanz claimt te weten dat van een vertrek geen sprake zal zijn. "We willen niet verkopen. Natuurlijk moeten de spelers zelf ook willen blijven, maar daar maken wij ons geen zorgen over", zegt hij. De Bruyne kan vrijwel overal terecht, Perisic staat in de belangstelling van Internazionale. (Kicker)

Arsenal en Paris Saint-Germain krijgen concurrentie in de strijd om Pierre-Emerick Aubameyang. De 26-jarige behendige aanvaller staat ook in de belangstelling van Tottenham Hotspur, maar Borussia Dortmund heeft niet veel zin om de Gabonees te verkopen. “Ik heb veel over een transfer naar Arsenal, maar dat gaat sowieso niet door. Hij staat simpelweg niet te koop”, reageert sportief directeur Michael Zorc. (Sky Sports)

Fabio Borini lijkt op weg naar Fiorentina, al zal Liverpool eerst nog moeten uitspreken wat het wil met de aanvaller. “Het klopt dat we gesproken hebben met Fiorentina, maar alles gaat zeer voorzichtig”, zegt zaakwaarnemer Marco De Marchi. “De toekomst van Fabio hangt ook af van de wensen van Liverpool. We zoeken een mooi project in Italië, maar het buitenland kan ook”, klinkt het. Ook Lazio wordt genoemd. (Radio Blu)

Albin Ekdal verkoos Hamburger SV boven Paris Saint-Germain. Zaakwaarnemer Martin Klette zegt dat zijn cliënt de keuze had uit liefst zestien clubs. “Zestien clubs, dat is voor het eerst in mijn carrière. Paris Saint-Germain? Daar kan ik niet veel over zeggen, maar ik kan wel bevestigen dat die club interesse had”, aldus de belangenbehartiger. HSV-aanwinst Ekdal is afkomstig van Cagliari. (Expressen)

Denk jij dat Pierre-Emerick Aubameyang deze zomer bij Borussia Dortmund vertrekt?

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
9

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties