Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham rekent op komst van voormalig Ajacied

Laatste update:

Stevan Jovetic lijkt binnen enkele dagen zijn transfer naar Juventus af te ronden. Woensdag was zijn zaakwaarnemer in Turijn om met de clubleiding van de verliezend Champions League-finalist te praten. De verwachting is dat Jovetic voor een jaar gehuurd wordt van Manchester City. Juventus krijgt tevens een optie tot koop, om Jo-Jo definitief over te nemen. (Tuttosport)

Tottenham Hotspur lijkt er zeker van dat Toby Alderweireld de volgende is die de defensie komt versterken. Alderweireld maakte als huurling indruk bij Southampton en Tottenham is inmiddels met Atlético Madrid in gesprek over de mandekker. De defensie van the Spurs lijkt compleet op de schop te gaan, want eerder legden de Londenaren ook al Kevin Wimmer en Kieran Trippier vast. (Daily Mirror)

Ciro Immobile steekt niet onder stoelen of banken dat hij graag voor Napoli wil spelen. “Of ik terugkeer naar Italië? Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik ooit het shirt van Napoli wil dragen, dat heb ik vaak genoeg gezegd. Er zijn onderhandelingen gaande, maar er zijn ook contracten te respecteren. Het is echter normaal dat ik, iemand die in de buurt van Napels is geboren, ooit voor Napoli wil spelen”, zegt de spits van Borussia Dortmund. (RAI)

Yevhen Konoplyanka hoeft niet meer te rekenen op een transfer naar Sevilla. De international van Oekraïne was in onderhandeling met de Spaanse subtopper, maar van een overeenkomst kwam het niet. “Wij hebben gepraat en we hebben voor de deadline aan onze verplichtingen voldaan, maar van hem hebben we niets gehoord. Wij zijn hem al vergeten”, zegt sportief directeur Monchi van Sevilla. (Marca)

Toby Alderweireld zou een aanwinst zijn voor Tottenham Hotspur

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
133

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties