Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham wil Belgische enclave verder uitbreiden

Laatste update:

Pione Sisto was donderdag tegen Manchester United de absolute uitblinker van FC Midtjylland en heeft de aandacht daardoor nog maar eens goed op zich gevestigd. Koploper Leicester City zat op de tribune en zou nu ook serieus geïnteresseerd zijn in de 21-jarige flankspeler uit Denemarken. “Het is leuk dat iedereen enthousiast is, maar ik laat me daar niet door meeslepen. Ik blijf hard werken”, zegt hij. (Ekstrabladet)

Youri Tielemans liet in januari weten dat hij voor zijn ontwikkeling bij Anderlecht wil vertrekken en dat klonk Tottenham Hotspur als muziek in de oren. De club uit Londen is van plan om een bod van ruim negentien miljoen euro uit te brengen op de achttienjarige middenvelder, die dit seizoen vijf keer scoorde in dertig wedstrijden. Tottenham heeft met Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Mousa Dembélé en Nacer Chadli al vier Belgen in de gelederen. (The Sun)

Newcastle United kocht in de zomer en winter fanatiek in en laat na dit seizoen waarschijnlijk ook veel spelers gaan. The Magpies zijn van plan om flops Florian Thauvi en Rémy Cabella definitief van de hand te doen en datzelfde geldt voor Emmanuel Rivière, Gabriel Obertan, Yoan Gouffran en Sylvain Marveaux. De club hoopt met de verkoop van die spelers ongeveer zestig miljoen euro te verdienen. (Daily Star)

Freddie Woodman gaat waarschijnlijk ook weg bij Newcastle, maar hij levert Mike Ashley en consorten geen geld op. De achttienjarige doelman heeft namelijk een aflopend contract en wordt gevolgd door Arsenal, Liverpool, Tottenham Hotspur, Southampton en Crystal Palace. Woodman, international van Engeland Onder-19, werd eerder verhuurd aan Hartlepool United en Crawley Town. (Diverse Engelse media)

Youri Tielemans is goed genoeg voor de top

Meer nieuws

Besiktas plaatst zich voor bekerfinale en kan seizoen kleur geven
0
Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
9
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
8
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
9
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
5
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties