Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham wil clubrecord breken voor 19-jarig talent

Laatste update:

Juan Mata kan niet alleen bij Barcelona terugkeren in LaLiga. De middenvelder, die over een aflopend contract beschikt bij Manchester United, is ook in beeld bij Atlético Madrid. (Sport)

Tottenham Hotspur heeft een bod van vijftig miljoen euro uitgebracht op Nicolò Zaniolo en breekt zijn clubrecord als AS Roma hiermee akkoord gaat. De Romeinen willen naar verluidt echter minstens honderd miljoen ontvangen voor het negentienjarige talent. (Diverse Italiaanse media)

Barcelona hoopt Arda Turan deze zomer definitief te kunnen slijten. De middenvelder wordt momenteel verhuurd aan Istanbul Basaksehir en komt niet meer in de plannen voor. (Sport)

Arsenal is de volgende gegadigde voor André Gomes. Everton wil de Barcelona-huurling graag definitief inlijven, terwijl ook Tottenham Hotspur geïnteresseerd is. (ESPN)

Erik Durm staat mogelijk voor een terugkeer in de Bundesliga. 1. FC Köln, dat momenteel aan kop gaat op het tweede Duitse niveau, ziet wel wat in de komst van de verdediger van Huddersfield Town. (Spox)

Zou jij Nicolò Zaniolo een goede aanwinst vinden voor Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
33
Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
68
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
17
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
1
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
40
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties