Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Totti wacht ondenkbaar mooi avontuur in Engeland

Laatste update:

Yaya Touré heeft Manchester City een ultimatum gesteld. De middenvelder wil deze week een contractaanbieding krijgen en krijgt hij die niet, dan vertrekt hij na dit seizoen uit het Etihad Stadium. De 32-jarige middenvelder ligt nu nog tot de zomer van 2017 vast bij the Citizens en werd al genoemd bij onder meer Arsenal. Touré verdient momenteel naar verluidt ongeveer 260.000 euro per week. (The Sun)

AS Roma heeft besloten het contract van Francesco Totti niet te verlengen. De 39-jarige middenvelder annex aanvaller kan een bestuursfunctie gaan vervullen, maar wil blijven voetballen en staat nog altijd in de belangstelling van Leicester City. De Italiaan schijnt al gesproken te hebben met landgenoot Claudio Ranieri. De manager denkt dat Totti belangrijk kan zijn bij een Champions League-avontuur. (La Gazzetta dello Sport)

Napoli is donderdag met Maurizio Sarri in gesprek gegaan over een nieuw contract. Andrea Chiavelli, die over de arbeidsovereenkomsten gaat in het Stadio San Paolo, meldde zich donderdagochtend bij Castelvolturno om met de 57-jarige Italiaan te onderhandelen. Sarri gaat zijn tot medio 2017 doorlopende contract waarschijnlijk met één seizoen verlengen. AC Milan kan de komst van Sarri dus vergeten. (La Gazzetta dello Sport)

Arsenal blijft Marcelo Allende in de gaten houden. De zestienjarige aanvallende middenvelder van Sports Santa Cruz was onlangs twee weken op proef bij the Gunners en liet een heel behoorlijke indruk achter. De international van Chili Onder-17 wordt qua speelstijl overigens vergeleken met Cesc Fàbregas en speelde eerder voor Deportes Cobreloa. Allende wordt ook genoemd bij onder meer Manchester City. (Daily Mail)

Denk jij dat Francesco Totti naar Leicester City gaat?

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
12
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
8
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
35
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties