Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toulouse hoopt op veranderingen binnen Ajax

Laatste update:

Luuk de Jong krijgt er volgend seizoen mogelijk een Roemeense collega bij. Borussia Mönchengladbach heeft namelijk belangstelling voor de 22-jarige middenvelder Paul Anton. De controleur van Pandurii Targu Jiu, de huidige nummer drie van de Liga 1, staat nog tot de zomer van 2016 onder contract bij zijn huidige werkgever. Anton mag voor circa één miljoen euro weg; Mönchengladbach blijft scouts sturen. (GSP)

Mocht Christian Poulsen er zin in hebben, dan kan hij weer terugkeren naar de Franse competitie. Vorig seizoen speelde de ervaren middenvelder bij Évian en Ajax klopte in de zomer bij hem aan. Het is echter de bedoeling dat de 33-jarige Deen straks opgevolgd wordt door iemand uit de eigen opleiding en dus komt Toulouse in beeld. De nummer elf van de Ligue 1 wil er een ervaren breker bij. (France Football)

Massimo Moratti eist (nog) niet het hoofd van trainer Andrea Stramaccioni. Internazionale doet het matig in de competitie en werd donderdagavond uitgeschakeld in de Europa League door Tottenham Hotspur. “Ik heb geen andere coaches gebeld en heb ook niet de intentie om dat wel te doen. Dat is mijn enige antwoord. Een terugkeer van José Mourinho? Onmogelijk”, zegt de petroleummagnaat en eigenaar van Inter. (Sky Italia)

Dat kan goed kloppen, want een kandidaat om Stramaccioni op te volgen in Giuseppe Meazza weet niets van de interesse van Internazionale. “Italië heeft veel voor mij en mijn carriere betekend en in het voetbal kan morgen alles weer anders zijn. Maar in juni ga ik niet terug naar Italië”, zegt Mircea Lucescu, de Roemeense coach van Shakhtar Donetsk. De 67-jarige oefenmeester zou ook in beeld zijn bij Napoli. (Diverse Italiaanse media)

Paris Saint-Germain zal zich ook komende zomer op de transfermarkt roeren. De Fransen hebben de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen alweer op het oog, want João Moutinho moet de overstap maken van FC Porto. De Parijzenaars hebben de Portugese club al benaderd over een eventuele transfer van de 26-jarige spelverdeler. De 55-voudig Portugees international kent een uitstekend seizoen in Oporto. (Le 10 Sport)

Paolo Di Canio werd zaterdag gespot in de skybox van Reading, toen die ploeg thuis speelde tegen Aston Villa (1-2 verlies). Dat voedde de geruchten over de mogelijke komst van de Italiaan naar the Royals, maar hij weerspreekt dat. “Het was gewoon toeval, ik was er alleen maar om de wedstrijd te bekijken. Het is wel mijn ambitie om op het hoogste niveau een club te trainen”, zegt de 44-jarige Di Canio. (BBC)

AC Milan hoopt in Colombia een verdedigend toptalent te hebben gevonden. De Noord-Italianen gaan een bod van tweeënhalf miljoen euro uitbrengen op de achttienjarige mandekker Jherson Vergara Amù. De 1 meter 87 lange stopper speelt op het moment bij Universitario de Popayán in de Categoría Primera B, de ‘Jupiler League’ van Colombia. Daar heeft Jherson echter grote indruk gemaakt op scouts van i Rossoneri. (Sky Italia)

Ajax moet een tweede seizoen ingaan met Christian Poulsen

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties