Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Trainer zet streep door komst van Valdés

Laatste update:

PSG verlegt de aandacht nu naar een andere speler die linksachter uit de voeten kan. Les Parisiens zouden bij Real Madrid hebben geïnformeerd naar Fábio Coentrao, die ook onder Rafael Benítez weinig aan spelen toe lijkt te gaan komen. De Portugees is ook in beeld bij Internazionale en zijn ex-club Benfica. (AS)

Senol Günes heeft geen behoefte aan de komst van Victor Valdés naar Istanbul. De trainer van Besiktas heeft eigenhandig een stokje gestoken voor de komst van de ervaren keeper, zo blijkt. “Het is beter wanneer we een doelman halen die samen met Tolga Zengin het doel kan verdedigen. Valdés veroorzaakt misschien problemen wanneer hij back-up moet zijn”, vreest Günes, die de interesse dus niet doorzet. (Habertürk)

Everton laat de interesse in Andriy Yarmolenko voor wat het is. De Engelse club hoopte lange tijd op de komst van de spelmaker van Dynamo Kiev, maar heeft de aandacht verlegd naar Shakhtar Donetsks Bernard. Belangrijkste reden is dat Dynamo zich bijzonder onwelwillend opstelde in de onderhandelingen over Yarmolenko. Bernard is volgens de scouts van the Toffees van minstens hetzelfde niveau. (Daily Mirror)

Anderlecht is bereid water bij de wijn te doen om Mbark Boussoufa terug te halen. De Belgische topclub is allereerst teruggekomen op het voornemen om Lokomotiv Moskou in twee termijnen te betalen; Paars-wit zal de gevraagde anderhalf miljoen euro ineens overmaken. Daarnaast kan er weer onderhandeld worden over het salaris dat de aanvallende middenvelder zou kunnen verdienen in Brussel. (Het Laatste Nieuws)

Victor Valdés is nog steeds een keeper van Europees topniveau

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
4
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties