Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Traoré kan aan de slag in de Italiaanse top

Laatste update:

Voormalig PSV-doelwit Bruma gaat Galatasaray verlaten voor Tottenham Hotspur. Beide clubs zijn tot een akkoord gekomen over een transfersom van vijftien miljoen euro. (Sabah)

Bertrand Traoré staat in de belangstelling van Napoli. De club uit de Serie A wil de aanvaller komende zomer overnemen van Chelsea, waar zijn contract doorloopt tot medio 2019. (Corriere dello Sport)

In de zoektocht naar een aanvallende versterking is Besiktas uitgekomen bij Manchester United. De Turkse topclub wil komende zomer Juan Mata naar Istanbul halen. (Milliyet)

Luiz Gustavo werd reeds in verband gebracht met een zomerse transfer naar AC Milan. De belangenbehartiger van de VfL Wolfsburg-middenvelder ontkent in gesprek te zijn met de club uit de Serie A. (Calciomercato)

Zeljko Petrovic wilde dit seizoen Adrie Bogers toevoegen als assistent aan zijn technische staf van ADO Den Haag. De clubleiding ging niet akkoord, waarna Petrovic het destijds noodlijdende ADO verliet. (NOS)

Denk jij dat Bertrand Traoré een versterking zou zijn voor Napoli?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties