Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Treble-winnaar stelt Premier League-top teleur

Laatste update:

West Ham United zou zich graag versterken met een vleugelspeler van Tottenham Hotspur. De 23-jarige Andros Townsend is op White Hart Lane niet verzekerd van een basisplaats en krijgt de mogelijkheid om naar Upton Park te verkassen. Het gaat naar verluidt wel ruim 21 miljoen euro kosten om Townsend, voor wie ook Aston Villa, Swansea City, Newcastle United en Sunderland belangstelling hebben, in te lijven. (Daily Mirror)

Pedro neemt voor lief dat hij bij Barcelona vaak op de reservebank moet zitten. De aanvaller weet dat Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez de voorkeur krijgen van Luis Enrique en staat in de belangstelling van Arsenal, Chelsea, Manchester City en Liverpool. Toch zou hij in het Camp Nou willen blijven. De Spaans international zou hebben aangegeven dat hij voor zijn plek wil vechten bij Barcelona. (Sport)

Tottenham Hotspur heeft er veel voor over om James McCarthy over te nemen van Everton. De komst van de middenvelder schijnt de hoogste prioriteit te hebben voor trainer Mauricio Pochettino van the Spurs, die naar verluidt bereid zijn om liefst 28 miljoen euro voor hem te betalen. Het is niettemin de vraag of dat genoeg zal zijn, want het lijkt erop dat Everton geen zaken wil doen, ongeacht het bedrag dat geboden wordt. (Daily Mirror)

Het lijkt erop dat Aston Villa-spits Christian Benteke zijn keuze heeft gemaakt. De Belgisch international staat naar verluidt op het punt om bij de clubleiding van the Villans aan te geven dat hij wil vertrekken. De kans is dan groot dat Benteke naar Liverpool gaat, alleen is het de vraag voor welk bedrag; de Belg heeft een clausule en mag voor 45 miljoen euro weg, maar Liverpool wil kijken of er onderhandeld kan worden. (the Guardian)

Pedro moet meer minuten krijgen bij Barcelona

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
5
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
6
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties