Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Turkse topclub denkt aan aanvallers van Ajax

Laatste update:

Maikel Kieftenbeld staat voor een vertrek bij FC Groningen en gaat mogelijk naar Club Brugge. René Eijkelkamp, de zaakwaarnemer van de middenvelder, reist deze woensdag naar België af om te praten met een delegatie van de Belgische topclub. Club probeerde in januari 2012 ook al om Kieftenbeld binnen te halen, maar destijds kwam het niet tot een transfer. De aanvoerder van FC Groningen heeft nu een aflopend contract. (FCGonline)

Besiktas weet de weg naar de Eredivisie goed te vinden. De Zwarte Adelaars werden al met Bilal Basacikoglu van sc Heerenveen in verband gebracht en hebben naar verluidt ook interesse in Dusan Tadic en Quincy Promes van FC Twente en Kolbeinn Sigthórsson en Lasse Schöne van Ajax. Technisch directeur Erdal Torunogullari was zondag aanwezig in Amsterdam en bekeek het duel tussen Ajax en ADO. (Diverse Turkse media)

AC Milan is bereid om het bod op Adel Taarabt te verhogen. I Rossoneri wilden aanvankelijk niet meer dan vier miljoen euro betalen voor de van Queens Park Rangers gehuurde middenvelder, terwijl de vraagprijs zeven miljoen is. QPR houdt voet bij stuk en AC Milan komt nu met een nieuw bod. De verwachting is dat het nieuwe bod niet veel hoger is dan vijf miljoen euro. (La Repubblica)

Lukasz Fabianski deed het in de FA Cup fantastisch tegen Wigan Athletic en daardoor is de interesse in de reservekeeper van Arsenal flink toegenomen. De 29-jarige Pool werd al gevolgd door Borussia Dortmund, FC Basel en Schalke 04 en daar zijn nu Southampton, Celtic en Sevilla bijgekomen. Fabianski staat open voor een transfer: hij wil een vaste basisplaats. (Daily Mirror)

Besiktas zou een mooie club zijn voor Kolbeinn Sigthórsson en Lasse Schöne

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties