Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Turkse topclub stuurt scouts naar Friesland

Laatste update:

Bij Jong FC Twente zien we vermoedelijk geen andere gezichten voor de groep staan. Voorzitter Joop Munsterman is namelijk bijzonder te spreken over Jan Zoutman en Bert Konterman, die het voor het zeggen hebben bij het in de Jupiler League acterende team. “In mei gaan we alles rustig op een rijtje zetten, maar ons uitgangspunt is continuïteit in de technische staf”, aldus Munsterdam. (Voetbal International)

Besiktas heeft dit seizoen al meerdere keren scouts naar Friesland gestuurd. Daar bekeken zij de verrichtingen van Bilal Basacikoglu, die dit seizoen zijn doorbraak beleeft in de hoofdmacht van sc Heerenveen. De achttienjarige buitenspeler zou ook op de radar zijn verschenen bij Galatasaray, maar Cim Bom is vooralsnog minder concreet. Basacikoglu werd geboren in Nederland, maar beschikt over een Turks paspoort. (Sporx)

Michael Laudrup zegt geen 'nee' tegen Barcelona, mocht de Spaanse topclub bij hem aankloppen. De Deen wordt genoemd als mogelijke vervanger voor Gerardo Martino, van wie het onzeker is of hij aanblijft in Camp Nou. 'Het is altijd positief, maar er worden veel namen genoemd", aldus de oud-Ajacied, die ook bij Olympique Marseille in beeld zou zijn. "Maar dat zien we allemaal wel", houdt hij zich op de vlakte. (talkSPORT)

Parma ziet wel wat in een hereniging met Sebastian Giovinco. De 27-jarige spelmaker werd in 2012 teruggehaald door Juventus, maar slaagt er ook in zijn derde periode in Turijn niet in om een basisplaats te bemachtigen. In Parma was de kleine technicus echter altijd de grote man en volgens insiders staat de zeventienvoudig international dan ook open voor een terugkeer. Zijn contract bij Juve loopt medio 2015 af. (Tuttosport)

Bilal Basacikoglu moet nog ... bij sc Heerenveen

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties