Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tévez speelt Feyenoord in de kaart

Laatste update:

Anderson is in opspraak geraakt. De middenvelder van Manchester United herstelt in Brazilië van een hamstringblessure en werd vrijdag aangehouden door de Braziliaanse politie. Anderson weigerde een blaastest en daardoor wordt vermoed dat hij beschonken achter het stuur zat. Volgens de Braziliaanse wetgeving mag een bestuurder een blaastest weigeren, maar Anderson mocht niet naar huis rijden. (Globoesporte)

De geweldige comeback van Carlos Tévez bij Manchester City kan Feyenoord in de kaart spelen. Carlitos maakte zaterdag een onvervalste hattrick tegen Norwich City en bewees daarmee nog altijd over het nodige doelpunteninstinct te beschikken. City heeft met hem en Sergio Agüero topspitsen en heeft bovendien Mario Balotelli ook nog. John Guidetti wordt om die reden waarschijnlijk opnieuw verhuurd. (talkSPORT)

Internazionale wil Fredy Guarín graag definitief behouden en de onderhandelingen met FC Porto zijn geopend. Inter kan de middenvelder voor een reeds afgesproken bedrag vastleggen, maar hoopt de prijs nog iets omlaag te kunnen halen. Porto wil best praten en wil Ricky Álvarez graag bij de deal betrekken. De Argentijn wordt gezien als een groot talent, maar heeft geen basisplaats in Milaan. (Corriere dello Sport)

Als Liverpool Hector Herrera echt wil hebben, dan moet er een zak geld op tafel komen. "We zullen hem alleen verkopen: we gaan hem niet verhuren en ook van een proefperiode kan geen sprake zijn", zei Andres Fassi, directeur van Pachuca. "Ik denk dat hij binnen twee jaar kan uitgroeien tot de beste spelers van de Premier League. Hij is zo goed, ja." Herrera is een 21-jarige vleugelspeler. (ESPN)

Arsène Wenger is bereid om Lukasz Fabianski volgend seizoen te verhuren. De Poolse keeper heeft de concurrentiestrijd van landgenoot Wojciech Szczesny verloren en kwam dit seizoen nog niet in actie in de Premier League. De 26-jarige Fabianski wil graag aan spelen toekomen en Wenger begrijpt dat wel. De coach van Arsenal wil de keeper echter niet verkopen, maar slechts verhuren. (Daily Mirror)

Udinese heeft weer een Zuid-Amerikaans talent op het oog. Het gaat ditmaal om een Paraguayaan: de club heeft interesse in Enzo Prono, een twintigjarige aanvaller van Sol de América. Prono, een enkelvoudig international, speelde tot dusver 34 competitieduels voor die club en maakte negen doelpunten. De aanvaller kan op meerdere posities uit de voeten en wordt ook gevolgd door het Engelse Wigan Athletic. (Corriere dello Sport)

Mark Hughes hoopt dat Adel Taarabt bij Queens Park Rangers blijft. De middenvelder werd deze week in verband gebracht met VfL Wolfsburg en ook Paris Saint-Germain zou nog interesse hebben. "Maar we hebben met geen enkele club gesproken en ik hoop dat dit ook niet gaat gebeuren. Adel is belangrijk voor de toekomstplannen van deze club", zei Hughes over de Marokkaanse balkunstenaar. (Sky Sports)

Denk je dat John Guidetti volgend seizoen nog voor Feyenoord speelt?

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
1
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
70
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties