Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tweede Turkse club doet poging voor Sneijder

Laatste update:

In 2008 kon Tomas Necid nog naar de Eredivisie, maar hij wees FC Utrecht af. De aanvaller uit Praag tekende bij CSKA Moskou, maar in Rusland heeft hij nog niet kunnen overtuigen. Vooral door blessureleed overigens, want dit seizoen kwam hij door een kniekwetsuur bijvoorbeeld nog niet in actie. De legerclub wil het contract van de 23-jarige Necid, dat volgend jaar afloopt, desondanks verlengen. (Diverse Tsjechische media)

Wesley Sneijder heeft Fenerbahçe al afgewezen, maar desondanks denkt rivaal en stadsgenoot Galatasaray wél een kans te maken bij de 28-jarige Utrechter. De bestuursleden Ali Gürsoy, Emir Sarigül en Sükrü Hanedan hebben in een topberaad besloten om een bod van twaalf miljoen euro uit te brengen op de 90-voudig Oranje-international. Sneijder is momenteel met vakantie en mag vertrekken bij Internazionale. (Fanatik)

Bernd Schuster werd niet de nieuwe coach van VfL Wolfsburg en dat was zijn eigen schuld. Beide partijen waren het eens over een contract, maar op het allerlaatste moment kwam de ex-trainer van onder meer Real Madrid met nieuwe eisen. Zo wilde Schuster een eigen technische staf meenemen, terwijl bij de eerste gesprekken was afgesproken de huidige assistenten te behouden. (BILD)

Niet Loïc Rémy van Olympique Marseille, maar Pierre-Emerick Aubameyang van Saint-Étienne is momenteel de topkandidaat om Demba Ba op te volgen bij Newcastle United. Rémy stond eigenlijk op één, maar L’OM wil een gigantisch bedrag vangen. “Eigenaar Mike Ashley stelt een prijs vast en als een club meer geld vraagt, dan gaat het gewoon niet door”, reageert een bron binnen Newcastle United. (Daily Mirror)

Bij Chelsea is men maar wat blij met Juan Mata en dat gaat zich vertalen in een nieuw contract. De 24-jarige middenvelder heeft nog een verbintenis voor de komende achttien maanden en the Blues willen hem tot liefst 2018 vastleggen. Als tegenprestatie kan Mata een flink verhoogd salaris tegemoet zien; in de nieuwe situatie gaat hij ongeveer 120.000 euro per week verdienen. (Daily Mirror)

Eduardo Vargas verruilt Napoli in de winter waarschijnlijk op huurbasis voor Gremio. “Alles verloopt volgens plan. Wij hebben interesse in Vargas en hij in Gremio. Het is nog niet rond, maar het meeste is al geregeld. We hopen de deal volgende week af te ronden”, zegt directeur Omar Selaimen. De 23-jarige Paraguayaanse aanvaller werd ook gelinkt aan Catania, Genoa, Pescara, Torino, River Plate, Sao Paulo, Espanyol en Dynamo Moskou. (Lancenet)

Édinson Cavani heeft een aantrekkelijke aanbieding op zak. De Uruguayaanse aanvaller kan bij Zenit Sint-Petersburg namelijk vier miljoen euro per jaar gaan verdienen en dat is het dubbele van wat de 25-jarige spits nu verdient. De kans lijkt echter klein dat Cavani ook naar Rusland vertrekt, want Napoli vraagt zestig miljoen en de goalgetter heeft aanbiedingen van topclubs uit de grootste Europese competities op zak. (Sport-Express)

Is Turkije een goede optie voor Wesley Sneijder?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
6
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
4
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
22
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
13
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties