Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tweetal van Bayern mag op zoek naar iets nieuws

Laatste update:

Manuel Pellegrini moet weg bij Manchester City, maar hij wil graag in Engeland blijven. De Chileense oefenmeester staat dan ook open voor een aanbieding van Everton, dat na het seizoen waarschijnlijk afscheid neemt van Roberto Martínez. De tweede club van Liverpool maakt een moeizaam jaar door en wil onder Pellegrini de weg omhoog weer inslaan. (Daily Mail)

Mario Götze en Medhi Benatia zijn bezig aan hun laatste weken in dienst van Bayern München. De aanvallende middenvelder en de centrumverdediger hebben van de clubleiding te horen gekregen dat ze vrij zijn om iets nieuws te zoeken. Dat nieuws hing al langer in de lucht, maar schijnt nu officieel te zijn. Voor beide spelers is meer dan voldoende interesse. (Abendzeitung)

Als schijn niet bedriegt, dan wordt Jorge Sampaoli de nieuwe coach van Lazio. De Argentijnse coach leverde uitstekend werk als bondscoach van Chili, maar moest daar onlangs vertrekken. Sampaoli arriveerde deze week in Rome om te praten, maar hij heeft ook aanbiedingen van AEK Athene, Valencia en Espanyol op tafel liggen. Lazio heeft echter de beste papieren. (La Stampa
)

Éver Banega zou al een akkoord hebben bereikt met Internazionale, maar Sevilla heeft zijn aflopende contract automatisch verlengd. In de regels van de FIFA staat dat dit alleen kan als een speler het hier ook mee eens is, maar Inter mag zich in ieder geval zeker nog niet rijk rekenen. “We gaan pas praten als het seizoen voorbij is. Zijn contract loopt in ieder geval nog een jaar door”, zegt Sevilla-directeur Ramón Rodríguez Verdejo. (Canal Sur)

Mario Götze wordt te vroeg afgeschreven

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
4
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties