Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twente liet enorme afkoopsom in contract opnemen

Laatste update:

Roberto Mancini heeft zijn transferwensen kenbaar gemaakt bij Internazionale. De trainer heeft een gesprek gevoerd met de directeuren Piero Ausilio, Mauro Fassone en Appiani Gentile en duidelijk gemaakt dat hij een vleugelaanvaller en een spelmaker aan de selectie wil toevoegen. De namen van onder anderen Ezequiel Lavezzi, Alessio Cerci, Mohamed Salah, André Ayew, Ángel Correa, Youri Tielemans en Lucas Leiva worden genoemd. (La Gazzetta dello Sport)

FC Twente legde Jesús Corona deze week vast tot de zomer van 2018 en de Enschedeërs hebben meteen werk gemaakt van zijn afkoopsom. Clubs die de Mexicaanse aanvaller voor het aflopen zijn contract willen overnemen, dienen namelijk dertig miljoen euro op te hoesten. Twente vangt overigens maar dertig procent van dat bedrag; de overige zeventig procent gaat naar Zuid-Amerikaanse investeringsmaatschappijen. (Marca)

Benedikt Höwedes speelt al dertien jaar voor Schalke 04 en neemt na dit seizoen mogelijk afscheid van de club uit Gelsenkirchen. De 26-jarige centrale verdediger geeft toe dat het buitenland hem ‘prikkelt’: “Maar ik weet niet of het punt is gekomen dat ik ga vertrekken. Ik heb me hier door de jaren heen wel goed ontwikkeld en misschien is het wel tijd voor iets anders”, aldus de Duits international van Schalke. (BILD)

Norberto Neto lijkt Fiorentina toch trouw te blijven. Uit eerdere uitlatingen van de clubleiding viel af te leiden dat de goalie in januari zou vertrekken, maar dat blijkt niet helemaal juist. De 25-jarige Braziliaan is juist in onderhandeling over een nieuw contract en zal waarschijnlijk in januari bekendmaken dat hij nog eens vier jaar bij la Viola blijft. De club laat een afkoopsom van elf miljoen euro in zijn contract opnemen. (La Nazione)

Zie jij Jesús Corona uiteindelijk hogerop gaan?

Meer nieuws

De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
16
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
2
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
1
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ - FC Twente en win 5.000!
0
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties