Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twijfels over Falcao na Madrileense burenruzie

Laatste update:

Arsenal zoekt ervaring op het middenveld en na Frank Lampard is er nu weer een aan Chelsea gerelateerde speler in het geruchtencircuit beland. Manager Arsène Wenger zou zijn zinnen namelijk hebben gezet op Michael Essien, die bij Real Madrid speelt maar momenteel in zijn huis in Londen herstellende is van een mysterieuze ziekte. Wenger denkt in januari een serieuze kans te maken op Essien. (Daily Mirror)

Chelsea heeft twijfels over de mogelijke komst van Radamel Falcao. De spits van Atlético Madrid werd gezien als de nieuwe aanvalsleider van the Blues, maar de scouts die afgelopen weekend tijdens de stadsderby tegen Real Madrid (2-0 voor Real) op de tribune zaten voor de Colombiaan, waren niet onder de indruk van Falcao. Of el Tigre wel dé man is voor Chelsea wordt nu betwijfeld. (Diverse Engelse media)

Paris Saint-Germain gaat waarschijnlijk afscheid nemen van Carlo Ancelotti, en heeft twee opvolgers op het oog. De bedoeling is dat Josep Guardiola komend seizoen de scepter zwaait bij PSG, maar naar verluidt vliegt Ancelotti voordat de huidige jaargang ten einde is al de laan uit. Eric Gerets zou voor de Franse topclub de belangrijkste kandidaat zijn om als tussenpaus te fungeren. De Belg werkt nu in Qatar bij Lekhwiya. (L’Équipe)

Internazionale is van plan bij Borussia Dortmund aan te kloppen voor een middenvelder. Naar verluidt zien i Nerazzurri in Ilkay Gündogan de ideale versterking van de middenlinie, en de bedoeling is om de 22-jarige Duits international al in januari naar Milaan te halen. Zeker gezien het feit dat BVB zich reeds geplaatst heeft voor de volgende ronde van de Champions League is het echter de vraag of Gündogan weg mag. (Diverse Duitse media)

Martin Jol heeft altijd een goede band gehad met Darren Bent, maar de oefenmeester is niet van plan om de spits naar Fulham te halen. Bent zit bij Aston Villa vaker op de reservebank dan hem lief is. “Je weet het nooit, maar ik heb de beschikking over drie goede spitsen. Ik heb Hugo Rodallega, Mladen Petric en Dimitar Berbatov. Daarachter heb ik ook nog eens Bryan Ruiz”, zegt de manager van Fulham. (Fulham & Hammersmith Chronicle)

Je bent 34 jaar oud, je krijgt geen contractverlenging, maar je wilt nog niet stoppen met voetballen. Wat moet je dan? Juist: verkassen naar een andere club. Het is de enige optie voor Salvatore Aronica, die bij Napoli waarschijnlijk niet in aanmerking komt voor een nieuwe verbintenis. “Hij is echter tevreden in Napels en ik ben nog niet op zoek naar een nieuwe club”, zegt zaakwaarnemer Alessandro Moggi. (Radio CRC)

Fernando Gago was erg teleurgesteld in het ontslag van Valencia-trainer Mauricio Pellegrino en de middenvelder wilde vertrekken. “Iedereen die per se naar een andere club wil mag weg”, reageerde voorzitter Manuel Llorente geïrriteerd. Dat lijkt Gago te hebben afgeschrikt: via Twitter laat de Argentijnse controleur weten dat hij het wel degelijk uitstekend naar zijn zin heeft bij Valencia. (Cadena Cope)

Radamel Falcao is tegen Real Madrid door het ijs gezakt

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
1
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
4
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties