Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twintig miljoen voldoende voor vriend van Cazorla

Laatste update:

Mauro Icardi is niet van plan om te vertrekken bij Internazionale. “Ik weet niets van contractverlenging, maar ik wil hoe dan ook blijven. We willen iets moois bouwen bij deze club. Daarnaast is Milaan een fantastische stad, heeft clubeigenaar Erick Thohir duidelijke ideeën en heb ik het gewoon goed naar mijn zin”, zegt Icardi, die in de zomer van 2013 werd overgenomen van Sampdoria. (La Gazzetta dello Sport)

Napoli heeft José Callejón aangeboden bij Arsenal. Als de Londense topclub twintig miljoen euro op tafel legt, mag Callejón vertrekken uit Napels. De Spanjaard ziet een transfer naar the Gunners zeker zitten en dat heeft alles te maken met de aanwezigheid van Santi Cazorla aldaar. Cazorla is een goede vriend van Callejón en de middenvelder heeft alvast op zijn landgenoot ingepraat. (Sky Italia)

Luis Suárez is nu een van de meest gevreesde spitsen ter wereld, maar een jaar of dertien geleden zag de wereld er heel anders uit voor de Uruguayaan. Als veertienjarig jongetje kreeg hij namelijk te horen dat hij moest vertrekken bij zijn toenmalige club, Nacional de Montevideo. 'Ik presteerde niet naar behoren en ging met verkeerde mensen om. Ik wilde toen stoppen. Maar gelukkig heb ik nog een laatste kans gekregen." De rest is geschiedenis. (AS)

Met negen goals in negen duels voor Olympique Marseille ligt de wereld aan de voeten van André-Pierre Gignac. Zaakwaarnemer Jean-Christophe Cano bevestigt dat het door de dadendrang van Gignac goed mogelijk is dat er een toptransfer aan zit te komen. “Omdat hij het zo goed doet, heeft hij veel mogelijkheden”, aldus de belangenbehartiger. Gignac is ook nog eens in het bezit van een aflopend contract. (L’Équipe)

Moet Arsenal twintig miljoen betalen voor José Callejón?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
3
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
12
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties