Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitgebluste topspits in beeld in Istanbul

Laatste update:

Scouts van Internazionale houden zich al enige tijd bezig met Real Madrid. Het onderzoek van de scouts richt zich op Jesé Rodríguez. De aanvaller komt door blessures bij spelers als Karim Benzema en Gareth Bale momenteel wel wat aan spelen toe, maar normaal gesproken is hij niet meer dan reservespeler. Real Madrid lijkt in de toekomst bereid biedingen op Jesé te accepteren. (AS)

Fernando Torres is sinds januari terug bij Atlético Madrid, maar hij speelt nog niet echt de pannen van het dak. Mogelijk gaat de spits in de komende transferperiode weer weg; Galatasaray schijnt van Torres de ‘topprioriteit’ voor januari te hebben gemaakt. In Istanbul is men ervan overtuigd dat de Spanjaard in de Süper Lig zijn oude vorm kan hervinden. Torres moet een duo gaan vormen met Lukas Podolski. (Fotomac)

Atlético kan het geld van een eventuele transfer wel gebruiken, want Diego Simeone wil dat zijn middenveld wordt versterkt met Granit Xhaka. Hij is echter niet de enige coach met die wens en mede daarom vraagt Borussia Mönchengladbach liefst dertig miljoen euro. De 23-jarige Xhaka, Zwitsers international, is bezig aan zijn vierde seizoen bij Gladbach en heeft de ambitie om een stap hogerop te zetten. (Blick)

Riyad Mahrez schijnt in beeld te zijn bij Manchester United, maar concreet is de belangstelling op dit moment niet. “Ik heb geen contact gehad met iemand van United. Op het moment focust Riyad zich volledig op dit seizoen bij Leicester City”, zegt Kamel Bengougam, de zaakwaarnemer van de Premier League-revelatie. De 24-jarige Mahrez was dit seizoen al goed voor vijf assists en zeven goals in de Premier League. (ESPN)

Maakt Fernando Torres Galatasaray beter?

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties