Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United aan winnende hand in strijd om talent

Laatste update:

Frank Arnesen had Marco Reus maar wat graag aan het werk gezien in de Imtech Arena. De technisch directeur van Hamburger SV vergaapte zich zaterdag tijdens het duel tussen zijn club en Borussia Dortmund aan de Duits international. “Ik ben een groot fan van Marco. Hij is altijd in beweging en bijzonder creatief. Daarnaast kan hij ook een doelpunt maken”, weet de Deense bewindsvoerder van die Rothosen. (Kicker)

Manchester United lijkt steeds dichter bij het aantrekken van Lucas Moura te komen. De aanvallende middenvelder van Sao Paulo wordt al tijden in verband gebracht met de Engelse topclub en trainer Sir Alex Ferguson maakt nu serieus werk van diens komst. De ervaren oefenmeester vergezelde zijn ploeg zondag toen tijdens een trip naar Noorwegen, naar verluidt om zich bezig te houden met de transfer van Moura. (Sky Sports)

Het is Fenerbahçe nu echt menens. De Turkse grootmacht zoekt al de gehele zomer naar een nieuwe spits maar vooralsnog zonder vruchtbaar resultaat. Het bestuur is het echter meer dan zat en zal eerdaags een cheque uitschrijven ter waarde van veertien miljoen euro. Het papiertje is bedoeld om Benfica te overtuigen Óscar Cardozo te laten gaan. De Paraguayaan is hét belangrijkste transferdoelwit van de Gele Kanaries. (Record)

Ook Stoke City is geïnteresseerd in Moussa Konaté. De negentienjarige aanvaller van Maccabi Tel Aviv maakte bijzonder veel indruk tijdens het Olympisch voetbaltoernooi en nam eerder al een voorstel van West Ham United in overweging. The Potters zijn echter bereid meer te betalen en dat kan weleens doorslaggevend blijken. Ook in Tel Aviv is namelijk bekend dat geld niet stinkt. (The Sun)

Er hoeft van Real Madrid niet meer al te veel verwacht te worden op de transfermarkt. José Mourinho is tevreden over zijn huidige selectie en gaf zaterdag te kennen dat zijn groep ‘bijna compleet’ is. De komst van één of twee versterkingen hoeven echter niet te worden uitgesloten. Luka Modric van Tottenham Hotspur is de belangrijkste kandidaat, maar de Londenaren liggen vooralsnog dwars. (AS)

Ivoriaans international Yannick Sagbo is komend seizoen te bewonderen in de Premier League. De 24-jarige aanvaller staat in de belangstelling van West Ham United en ziet die club wel zitten. “Ik heb ook aanbiedingen gehad van Fulham, Wolfsburg en Olympique Marseille, maar als ik moet kiezen, dan ga ik voor West Ham.” Sagbo staat nu nog onder contract bij het Franse Evian. (The Sun)

Er lijkt eindelijk schot in de zaak-Victor Moses te komen. Wigan Athletic wilde de buitenspeler lange tijd niet laten gaan, maar heeft nu kenbaar gemaakt dat het Victor Anichebe van Everton op de korrel heeft. Volgens de Britse pers moet de 24-jarige Nigeriaan Moses doen vergeten. Chelsea probeert hem al een maand of twee naar Londen te halen, maar vooralsnog zonder succes. (Mail on Sunday)

Met de huidige selectie wordt Real Madrid ... kampioen van Spanje

Meer nieuws

Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
4
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
19
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties