Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United en PSG rond voor bijna 100 miljoen

Laatste update:

Liverpool meldt zich waarschijnlijk in de Portugese competitie om de achterhoede te versterken. Marcos Rojo van Sporting Portugal kan zowel in het centrum als op de linkerflank uit de voeten en dat spreekt trainer Brendan Rodgers van the Reds wel aan. Scouts uit Engeland zagen afgelopen weekend hoe Rojo met Sporting won van FC Porto en waren naar verluidt onder de indruk van de 23-jarige Argentijns international. (A Bola)

Manchester United zou een akkoord hebben gesloten met Paris Saint-Germain: bijna honderd miljoen euro voor Edinson Cavani. “De clubs zijn het al eens, het is nu aan Cavani”, zegt sportpresentator Richard Keys. “Het gaat om een bedrag van 95 miljoen euro”, klinkt het. Keys is werkzaam bij en Al Jazeera, in het verleden was hij werkzaam bij Sky Sports. (talkSPORT) (talkSPORT)

Ashkan Dejagah hoopt nog eens met José Mourinho samen te werken. De middenvelder uit Iran staat nog tot volgend jaar zomer onder contract bij Fulham, maar ziet die club niet als zijn eindstation. “Ik zou graag voor Chelsea willen spelen. Mourinho is een geweldige trainer en ik wil graag met hem werken”, zegt de 27-jarige Dejagah, die dit seizoen 15 competitiewedstrijden voor the Cottagers speelde. (Tasnim)

AC Milan denkt komende zomer beter te worden van een ruildeal met Parma. De club van trainer Clarence Seedorf is bereid om aanvallende middenvelder Riccardo Saponara, dit seizoen verhuurd aan Empoli, naar Parma te laten gaan. In ruil voor de 22-jarige spelverdeler willen i Rossoneri dan dat verdediger Gabriel Paletta en middenvelder Marco Parolo naar Milaan komen. Parma moet nog op het voorstel reageren. (Sky Italia)

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
12
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties