Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United krijgt nog bod van vijftien miljoen

Laatste update:

Tottenham Hotspur gaf in de zomer 120 miljoen euro uit, maar wilde op de slotdag van de wintermarkt nog eens toeslaan. The Spurs boden Olympique Marseille een flink geldbedrag plus de diensten van Étienne Capoue voor vleugelaanvaller Florian Thauvin, maar daar gingen de Zuid-Fransen niet mee akkoord. De 21-jarige Thauvin speelt pas sinds de zomer voor Marseille en wordt ook gevolgd door Arsenal. (La Provence)

Het is nog niet zeker of David Moyes ook de komende maanden nog over Nani kan beschikken. Manchester United slaagde erin de Portugese vleugelspits op Old Trafford te houden, maar de transfermarkt is nog niet overal gesloten; Shakhtar Donetsk gaat alsnog proberen de buitenspeler in te lijven en heeft daar vijftien miljoen euro voor over. De club uit Oekraïne wil de ontevreden Nani deze week vastleggen. (SportsDirect News)

Een deel van de achterban van Zenit Sint-Petersburg is niet blij met de komst van Salomón Rondón. De aanvaller kwam voor een totaalsom van achttien miljoen euro over van Rubin Kazan, maar ongeveer twintig fans gaan bij de eerstkomende thuiswedstrijd op de tribunes hun seizoenkaarten symbolisch verscheuren. Het publiek van Zenit staat bekend als racistisch en de getinte Rondón is dan ook niet welkom. (Sovsport)

De winterse transferperiode is voorbij, maar Alessio Cerci blijft een gewild object. De 26-jarige rechtsbuiten maakt met 10 goals en 9 assists in 22 wedstrijden een uitstekend seizoen door bij Torino en stadsgenoot Juventus is net als AC Milan erg gecharmeerd van de Italiaans international. Die clubs overwegen zich in de zomer opnieuw te melden voor Cerci, die voor naar verluidt twintig miljoen euro mag vertrekken. (Tuttosport)

Moet Manchester United 'ja' zeggen tegen vijftien miljoen euro voor Nani?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties