Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United ontkomt niet aan gesprek met Real Madrid

Laatste update:

Frank Lampard gaat de clubleiding van Manchester City mogelijk vragen of hij eerder naar New York City FC mag. The Citizens wisten Lampard ervan te overtuigen het seizoen af te maken in Engeland, omdat hij van grote waarde zou zijn. Lampard heeft echter geen basisplaats en voor korte invalbeurten wil hij niet in Engeland blijven. Zaterdag mocht Lampard overigens weer eens in de basis beginnen. (Daily Mail)

David de Gea groeit langzaam maar zeker uit tot het zorgenkindje van Manchester United. De keeper is dik vijftig miljoen euro waard, maar hij is vooralsnog niet van plan zijn tot medio 2016 lopende contract te verlengen. Manchester United wil De Gea absoluut niet kwijt, maar zal komende zomer mogelijk wel met Real Madrid moeten praten. Anders loopt De Gea over een jaar transfervrij de deur uit. (Daily Mirror)

David Moyes is in beeld om Sam Allardyce op te volgen bij West Ham United. Allardyce is in het bezit van een aflopende verbintenis en Big Sam lijkt verder te gaan bij Sunderland. Moyes heeft waarschijnlijk geen interesse in een avontuur bij West Ham, omdat hij het uitstekend naar zijn zin heeft in Spanje. De ex-coach van onder meer Everton en Manchester United is werkzaam bij Real Sociedad. (The People)

Tottenham Hotspur wedijvert met meerdere Italiaanse clubs voor Franco Cervi. De twintigjarige aanvaller van het Argentijnse Rosario is met zijn vraagprijs van circa vijf miljoen euro niet bijzonder duur. Scouts van Internazionale houden het talent al enige tijd in de gaten, maar nu is er dus concurrentie van Tottenham Hotspur. Cervi moet in Londen de opvolger worden van Emmanuel Adebayor. (The People)

Denk jij dat David de Gea een nieuw contract met Manchester United gaat ondertekenen?

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
4
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties